Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPhone 12 accu laten vervangen

Gaat de accu van uw iPhone 12 snel leeg of wordt uw iPhone 12 te warm? Verschillende iPhone 12 klachten kunnen optreden wanneer de accu niet meer naar behoren functioneert. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig de iPhone 12 accu te vervangen.

Kenmerken defecte iPhone 12 accu

  • Accu gaat snel leeg

  • Accu wordt te warm

  • iPhone 12 valt spontaan uit

  • Opladen duurt zeer lang

  • De weergegeven accu percentage is niet correct

Veelal zijn bovenstaande klachten te wijten aan een defecte accu, echter kan het ook software gerelateerd zijn, DoctorPhone kan uitsluiten waar het probleem zich precies bevindt en zo de gepaste reparatie toepassen.

Kosten iPhone 12 accu vervangen

De actuele reparatieprijs voor het vervangen van de iPhone 12 accu staat vermeld op de iPhone 12 reparatiepagina. De directe link hiernaartoe staat hieronder vermeld. Indien de prijs op €0,00 staat is de prijs onbekend of is het desbetreffende onderdeel momenteel niet leverbaar.

Reparatieduur iPhone 12 accu reparatie

DoctorPhone heeft maximaal 1 uur de tijd nodig om de iPhone 12 accu te vervangen, zoals bij alle reparaties adviseert DoctorPhone om online een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om de iPhone 12 accu reparatie aan te melden

iPhone 12 accu laten vervangen

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Bovenkarspel, Deventer, Heerlen, Hoogeveen, Maastricht en Oldenzaal

In België vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Germersheim, Kleve