Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPhone reparatie in Lichtenvoorde

Is uw iPhone beschadigd of gaat simpelweg de accu zeer snel leeg? DoctorPhone Lichtenvoorde biedt verschillende reparatie services aan, en het maakt niet uit van welke service u gebruik maakt, DoctorPhone Lichtenvoorde geeft op onderstaande iPhone reparaties levenslang garantie.

Apple iPhone scherm reparatie

Wanneer het scherm van uw iPhone beschadigd is wordt deze compleet vervangen voor een nieuw en origineel scherm van Apple. Het originele scherm van de iPhone bestaat uit 3 onderdelen; glas (touchscreen), beeldscherm (LCD) en het frame, het frame bevestigt de scherm onderdelen aan elkaar.

Apple iPhone camera reparatie

Indien de camera van uw iPhone beschadigd is dient deze vervangen te worden. Klachten met betrekking tot de camera zijn uiteenlopend, zo kan het om stof gaan, barsten in de lens of vlekjes in het beeld tijdens het maken van een foto/video. Maar ook kan het zijn dat de iPhone camera niet opent, de oorzaak hiervan is meestal ook de camera.

Apple iPhone speaker vervangen

De iPhone telt 2 speakers, 1 voor het bellen (oor speaker) en 1 voor het afspelen van muziek / ringtone, dit wordt de luidspreker genoemd. De speakers kunnen scheuren waardoor deze geen of een krakend geluid geeft. Ook zijn er apps beschikbaar die ervoor zorgen dat het geluid harder kan dan toegestaan, dit heeft dan ook vaker als gevolg dat de speaker kapot gaat. De kosten voor het vervangen van de speaker zitten rond de 35 euro incl BTW.

Zoals aangegeven geeft DoctorPhone op bovenstaande reparaties levenslang garantie, de garantie is van toepassing op fabrieksfouten en eventuele montage fouten. De garantie komt uiteraard te vervallen indien de gebruiker of een 3e schade toebrengt aan het vervangen onderdeel door bijvoorbeeld val- en drukschade of waterschade.

DoctorPhone adviseert altijd om online een reparatie afspraak te maken, dat kunt u gemakkelijk doen via onderstaande link.

Klik op onderstaande link om naar de iPhone reparatie pagina te gaan

Apple iPhone reparaties en prijzen

Korte Rapenburgsestraat 5

7131DD Lichtenvoorde

085 401 89 39

lichtenvoorde@doctorphone.nl