Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

iPhone reparatie steenstraat Arnhem

Is uw Apple iPhone stuk en wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Bij DoctorPhone in de steenstraat bent u aan het juiste adres. Als eerste reparatie telefoonzaak van de steenstraat met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij de mogelijkheid om u als klant vele voordelen te bieden.

Welke voordelen biedt DoctorPhone?

  • Vriendelijk en opgeleid personeel waaronder gecertificeerde monteurs.
  • Levenslang garantie op alle originele scherm reparaties.
  • Verschillende reparatie services zoals: haal- en brengservice, reparatie op locatie, per post of in 1 van onze filialen.
  • Uitsluitend gebruik van originele onderdelen, behalve op bepaalde Apple telefoons hebben wij de optie om ook imitatie schermen naast de originele aan te bieden.
  • Gebruik van WiFi, thee en
  • Gratis hulp bij het aanpassen of invoeren van bepaalde telefoon instellingen. Begrijpt u iets niet of lukt iets niet? DoctorPhone kan er samen met u kosteloos naar kijken en eventueel kosteloos ter plekken het probleem verhelpen.
  • Een handige DoctorPhone app welke direct de juiste reparaties laat zien wat bij uw telefoon hoort. Binnenkort komen er nog veel leuke en handige updates aan!

Waarom DoctorPhone?

Regelmatig krijgt DoctorPhone klanten waarbij de klant eerst ergens anders de telefoon heeft laten repareren. Vaak wanneer wij een telefoon open moeten maken die alvorens ergens anders geweest is valt op dat schroeven missen, onderdelen gebroken zijn of er voornamelijk imitatie onderdelen gebruikt zijn. Bij DoctorPhone kunt u er vanuit gaan dat alle reparaties vakkundig uitgevoerd worden, zo kan het wel zijn dat een reparatie bij ons tot 1 uur duurt en misschien bij een ander 30 minuten. Wij nemen liever iets langer de tijd zodat wij u een telefoon teruggeven die helemaal in orde is.

Klik op onderstaande link om naar de iPhone reparatie pagina te gaan

Apple iPhone reparaties en prijzen

Tegenwoordig eenvoudig de juiste reparatie aanmelden via de DoctorPhone app? Dat kan!

            Android                                                                                                        Apple

  doctorphone-app-android                                                                    doctorphone-app-ios