Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

LG reparatie in Arnhem

Heeft u een LG met een gebarsten scherm of werkt uw LG camera niet meer? Voor alle LG smartphone reparaties bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres. DoctorPhone geeft op de meeste LG reparaties levenslang garantie! Lees hieronder verder voor meer informatie met betrekking tot de meest voorkomende reparaties.

LG scherm reparatie

Heeft u een LG Nexus 5 met een gebarsten touchscreen (glasplaat) of bijvoorbeeld een LG G4 zonder beeldweergave? Wanneer u een LG smartphone laat vallen is de kans aanwezig dat het scherm barst. Niet alleen de glasplaat kan barsten maar ook het onderliggende beeldscherm die voor de juiste beeldweergave zorgt. Het kan dus ook voorkomen dat u bijvoorbeeld uw LG G3 laat vallen en het glas heel is maar het onderliggende LCD gebarsten is, hierbij zal het resultaat zijn dat u strepen door het beeld ziet lopen of helemaal geen beeld meer heeft. DoctorPhone vervangt het scherm voor uitsluitend een nieuw en origineel exemplaar, dit wil zeggen dat het scherm uit zowel het touchscreen(glasplaat) als het lcd en het frame bestaat.

LG camera reparatie

Het kan bij alle smartphones voorkomen dat de camera stopt met werken, de camera kan defect gaan zonder toedoen van de gebruiker. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u bijvoorbeeld de LG Nexus 5x laat vallen en daardoor de camera lens barst.

LG speaker reparatie

Is de speaker van uw LG G2 defect? Werkt de LG speaker helemaal niet meer of hoort u krakende geluiden? DoctorPhone vervangt deze voor een nieuw en origineel exemplaar.

 

Klik op onderstaande link om naar de LG reparatie pagina te gaan

LG reparaties en prijzen