Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Honor View 20 reparaties

Zoekt u een Honor View 20 reparatiebedrijf? Dan bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres! DoctorPhone voert snel en vakkundig alle Honor View 20 reparaties uit en geeft bovendien levenslang garantie (fabrieksfouten) op de scherm reparatie.

17-07-2019 13:49 Lees meer

Honor View 20 scherm reparatie

Wilt u het scherm laten vervangen bij een ervaren Huawei Honor reparatiespecialist? DoctorPhone maakt gebruik van originele Huawei Honor schermen om uw Honor View 20 van de best mogelijke kwaliteit te voorzien. Zo bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres voor de Honor View 20 scherm reparatie.

17-07-2019 12:28 Lees meer

Moto One Vision waterschade reparatie

Mede doordat de Motorola One Vision alleen maar een IP52 classificatie heeft is de One Vision alleen maar deels spat waterdicht, dit maakt de kans groter dat uw Motorola One Vision schade krijgt bij het in contact komen met water.

14-07-2019 14:33 Lees meer

Motorola One Vision accu reparatie

Gaat de accu snel leeg van uw Motorola One Vision en wilt u deze snel en vakkundig laten vervangen voor een nieuwe en originele accu? DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van originele Motorola onderdelen.

14-07-2019 13:09 Lees meer

Motorola One Vision scherm reparatie

Bent u opzoek naar een reparateur voor het vervangen van het originele Motorola One Vision scherm? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de Motorola One Vision scherm reparatie.

14-07-2019 10:20 Lees meer

Motorola One Vision reparaties

Werkt uw Motorola One Vision niet meer naar behoren? Is het scherm gebarsten, gaat de accu snel leeg of is er spraken van waterschade? Voor alle Motorola One Vision reparaties bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres.

14-07-2019 09:20 Lees meer