Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Google Pixel 5 accu laten vervangen

Ervaart u problemen met de accu van uw Google Pixel 5 en wilt u daardoor uw Google Pixel 5 accu laten vervangen voor een nieuwe en originele accu? DoctorPhone vervangt vakkundig de accu van uw Google Pixel 5 en geeft 3 maanden garantie op de nieuw geplaatste accu.

18-10-2020 10:36 Lees meer

Google Pixel 5 waterschade reparatie

Is uw Google Pixel 5 nat geworden in de regen of is deze per ongeluk in de wasmachine terecht gekomen? De kans is aanwezig dat uw Google Pixel 5 daarna niks meer doet of problemen weergeeft. Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor een grondige Google Pixel 5 reiniging.

18-10-2020 09:26 Lees meer

Google Pixel 5 camera reparatie

Bent u opzoek naar een Google Pixel reparatiebedrijf voor de reparatie van uw Google Pixel 5 camera? DoctorPhone maakt gebruikt van originele camera’s om uw Pixel 5 van de beste kwaliteit camera te voorzien.

18-10-2020 08:28 Lees meer

Google Pixel 5 reparatie op locatie omgeving Arnhem

Is het scherm gebarsten van uw Google Pixel 5 en wilt u deze bij u thuis of op uw werk zonder extra kosten laten vervangen? DoctorPhone in Arnhem staat voor u klaar om de Google Pixel 5 reparatie bij u uit te voeren.

17-10-2020 14:41 Lees meer

Google Pixel 5 reparaties in Bovenkarspel

Bent u opzoek naar deskundig smartphone reparatiebedrijf in Bovenkarspel voor de reparatie van uw Google Pixel 5? Bij DoctorPhone in Bovenkarspel bent u aan het juiste adres voor alle Google Pixel 5 reparaties.

17-10-2020 13:36 Lees meer

Google Pixel 5 reparaties in Lommel

Mede doordat de Google Pixel 5 nu al meerdere jaren oud is komt het steeds vaker voor dat de accu defect raakt met als gevolg dat de Google Pixel 5 zelfs langzamer aanvoelt. Bij DoctorPhone in Lommel bent u aan het juiste adres voor alle Google Pixel 5 reparaties.

17-10-2020 12:24 Lees meer