Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Samsung Galaxy S3 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Een lange tijd is de Samsung Galaxy S2 populair geweest, een strak design met leuke hardware. Samsung moest dus veel doen om mensen over te halen de Galaxy S3 te kopen. Dit is gelukt, de Samsung Galaxy S3 werd razendsnel populaire, het beeld kwaliteit is flink verbetert, zo ook de opslag en snelheid van het toestel, gecombineerd met de nieuwste android ( van op dat moment ) vloog de Galaxy S3 als warme broodjes over de toonbank.

28-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPhone 4s reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Daar waar iedereen inmiddels uitgekeken was op de iPhone 3g en 3gs kwam Apple met de iPhone 4, een toestel die luxe uitstraalde maar bovendien ook nog zeer goed functioneerde. Echter mede dankzij Samsung vroeg je, je af waar het geld heen ging bij Apple, in de tijd van de iPhone 4 kon je ook de Samsung S2 kopen met een amoled scherm en etc. Vanaf dat moment kwam Apple met de iPhone 4s.

28-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPad 4 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Apple iPad 4 is de opvolger van de iPad 3, daar waar bij de iPad 4 de lightning connector toegepast werd, is ook de snelheid verdubbeld en is de camera van de iPad 4 verbetert tegenover de iPad 3. Of de Apple iPad 4 op moment van schrijven een leuke upgrade is van de iPad 3? Nee, doordat inmiddels de iPad air 2 er is, is dat de betere keuze op elk vlak.

27-11-2015 00:00 Lees meer

LG G4 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Op dit moment is de LG G4 (LG G4 H815) het vlaggenschip van LG, LG weet altijd met hun specificaties de concurrentie een stap voor te zijn. Zo heeft de LG G4 een krom scherm, is de LG G4 verkrijgbaar in een leren design, heeft het een scherm met 2560*1440 pixels, een snelle processor en veel meer!

27-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPhone 6 plus reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De iPhone 6 plus is de eerste telefoon van Apple waarbij Apple een gewaagde stap maakt. Het toestel is een stuk groter dan welk andere iPhone dan ook die Apple ooit uitgebracht heeft. Een veelgehoorde reden waarom men een iPhone kocht was altijd dat het compact maar snel was. Echter zien we dat de iPhone 6 plus toch een succes blijkt te zijn en de reden van compact horen we ineens niet meer.

27-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPhone 6s reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Apple iPhone 6s is momenteel het vlaggenschip van Apple, echter zijn de verschillen aan de buitenkant niet aanwezig, wel is de iPhone 6s een stukje zwaarder dan de iPhone 6. Ook is de iPhone 6s een stuk sneller en heeft het dubbel zoveel werkgeheugen.

27-11-2015 00:00 Lees meer