Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Huawei Ascend P7 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Met de Huawei Ascend P7 ( afgekort: Huawei P7) laat Huawei zien wat je voor weinig geld kan kopen. Zo is dit toestel op moment van schrijven verkrijgbaar voor 250 euro, en krijg je veel waar voor je geld.

27-11-2015 00:00 Lees meer

Sony Z5 Compact reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Sony Z5 en de Z5 Compact zijn op moment van schrijven de vlaggenschepen van Sony. Daar waar Sony probeer elk jaar 2 nieuwe toestellen uit te brengen, die zoveel mogelijk op elkaar lijken maar de 1 altijd een stuk groter is dan de ander, zijn we nu bij de Z5 en Z5 Compact aangekomen.

26-11-2015 00:00 Lees meer

LG G3 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Ondanks dat op moment van schrijven LG inmiddels al de LG G4 op de markt heeft, beginnen we eerst aan de LG G3. Ook kijkend naar de snelheid, beeldscherm en meer is het nog altijd een leuk toestel die inmiddels voor een bedrag van rondom de 300 euro nieuw verkrijgbaar is.

26-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPad 2 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Apple maakte met de iPad 2 veel indruk, kijken naar alle veranderingen tussen de iPad 1 en de iPad 2 is er zeer veel verandert. Zo kreeg de iPad 2 een slank en mooi design, bestaande uit 1 aluminium body. Dit design zien we ook terug in de opvolgers van de iPad 2.

26-11-2015 00:00 Lees meer

HTC M8 reparatie Arnhem, Venray en Nijmegen

De HTC M8, de opvolger van de HTC M7 staat bekent om zijn unieke uitstraling, gecombineerd met goede hardware, HTC Sense en meer typische HTC kenmerken zoals BoomSound, deze zouden voor beter geluid uit de speakers moeten zorgen vergeleken de concurrentie.

25-11-2015 00:00 Lees meer

HTC M9 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Het meest recente HTC toestel in de normale M serie is de HTC M9, hiermee zou je verwachten dat dit het ''beste'' toestel van HTC zou zijn. Dit blijkt echter niet het geval te zijn, op papier een heel leuk toestel, in de praktijk valt het redelijk tegen.

25-11-2015 00:00 Lees meer