Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Apple iPhone 7 reparaties en geruchten

Ondanks dat DoctorPhone nog vrij weinig weet of de aankomende iPhone 7, weten wij wel al op welke iPhone 7 reparaties levenslang garantie gegeven wordt. Op onderstaande iPhone 7 reparaties zal DoctorPhone levenslang garantie geven.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Huawei P9 Lite reparaties en geruchten

Volgende week zal de Huawei P9 Lite in Nederland verkrijgbaar zijn en zal DoctorPhone ook de Huawei P9 Lite reparatie pagina met prijzen toevoegen aan de website.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Sony Xperia X reparaties en geruchten

In Juni 2016 wordt de Sony Xperia X verwacht, de Sony Xperia X wordt de nieuwste en bijna het beste toestel die Sony in de zomer van 2016 te bieden zal hebben. Indien u de nieuwste maar tegelijk ook de beste Sony Xperia telefoon wilt hebben dan kunt u beter de Sony Xperia X Performance nemen. De hardware van de Sony Xperia X is goed, maar niet het beste wat momenteel te verkrijgen is. De Performance van Sony zou wel het beste van het beste te bieden moeten hebben. DoctorPhone Arnhem heeft al een aantal Sony Xperia X reparaties op een rijtje gezet waarop wij levenslang garantie zullen geven.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Sony Xperia X Performance reparaties en geruchten

De Xperia X Performance zal rond juni 2016 uitkomen en zal de beste smartphone dit jaar van Sony moeten zijn. Echter met een prijskaart van circa 700 euro ontstaat er een twijfel of de X Performance daadwerkelijk de beste telefoon moet zijn. Qua hardware is deze bijna identiek aan de Xperia X die meer dan 100 euro minder kost, het grootste verschil zit in de snelheid van de processor. DoctorPhone bereidt zich uiteraard voor op de eerste Sony Xperia X Performance reparaties. Hieronder leest u een aantal X Performance reparaties waar DoctorPhone Arnhem levenslang garantie op zal geven.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Huawei P9 Plus reparaties en geruchten

Net als de Huawei P9 Lite zal ook de P9 Plus volgende week te koop zijn in Nederland. De Huawei P9 Plus is een redelijk goed toestel, echter kijkend naar het prijskaartje van circa 750 euro vindt DoctorPhone het relatief duur voor wat er bij de concurrentie te vinden is. Wel onderscheid de Huawei P9 Plus zich met de PressTouch functie die te vergelijken zou zijn met de 3D-touch van de iPhone 6s. Hieronder volgen een aantal Huawei P9 Plus reparaties waar DoctorPhone levenslang garantie op zal geven.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Camera vervangen Huawei Honor 7 | camera reparatie

Werkt de voor of achter camera van uw Huawei Honor 7 niet meer naar behoren? DoctorPhone vervangt de camera snel en vakkundig voor een nieuw en origineel exemplaar. U krijgt tevens levenslang garantie op de camera reparatie.

09-05-2016 00:00 Lees meer