Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Waterschade reparatie Microsoft Lumia 950 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Ondanks dat de Microsoft Lumia 950 momenteel één van de beste smartphones is, is deze niet waterproof. Niet dat dit heel vreemd is, want er zijn nog maar weinig goede smartphones te vinden die wel waterproof zijn, is het toch een gemis. Zo kan uw Lumia 950 kapot gaan zodra het in contact komt met water. DoctorPhone kan de juiste behandeling / reiniging toepassen waardoor de kans groot is dat uw Lumia 950 het weer volledig gaat doen!

13-02-2016 00:00 Lees meer

Buitenkant vervangen Apple iPhone 6 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Is de buitenkant (ook wel de bezel, unibody of behuizing genoemd) van uw iPhone 6 beschadigd? Zit deze onder de krassen, deuken of is deze misschien wel krom? DoctorPhone kan vakkundig de volledige buitenkant van uw iPhone 6 vervangen zodat deze er weer als nieuw uitziet.

13-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Apple iPad 3 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Gaat de accu van uw iPad 3 snel leeg of valt de iPad 3 regelmatig uit? Dit kan te wijten zijn aan een defecte iPad 3 accu. DoctorPhone vervangt deze voor een nieuwe originele accu en geeft er bovendien 3 maanden garantie.

12-02-2016 00:00 Lees meer

De service van DoctorPhone loont!

Vandaag kwam tot onze verbazing een tevreden klant terug, niet omdat haar smartphone of tablet kapot was. Maar om ons hartelijk te bedanken met heerlijk gebak!

12-02-2016 00:00 Lees meer

Laadconnector reparatie HTC One M7 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Laadt uw HTC M7 niet meer op, of verbreekt deze elke keer de verbinding met de computer? Dan is de kans groot dat deze vervangen moet worden. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele onderdelen afkomstig van HTC en geeft er bovendien ook garantie op!

12-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Apple iPhone 4s in Arnhem, Nijmegen en Venray

Gaat de accu van uw iPhone 4s snel leeg? Laadt de iPhone 4s niet meer op tot de 100% of ondervind u andere accu gerelateerde problemen met uw iPhone 4s? DoctorPhone vervangt binnen 15 minuten de accu en geeft er bovendien 3 maanden garantie op!

12-02-2016 00:00 Lees meer