Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Accu vervangen HTC One M9 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Ondanks dat de HTC M9 nog niet al te oud is zijn wij wel voorbereid op eventuele HTC M9 accu reparaties. Een HTC M9 accu moet normaal gesproken wel 2 jaar meegaan, echter kan het dankzij de manier van opladen en etc toch zo zijn dat u eerder problemen ervaart met de HTC M9 accu.

10-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen HTC A9 in Arnhem, Nijmegen en Venray

HTC kiest er ook de laatste jaren voor om in de meeste smartphones de accu in te bouwen. Ook bij de HTC A9 is deze niet verwisselbaar als een accessoire maar zal het toestel volledig open gemaakt moeten worden. DoctorPhone voert de accu reparatie vakkundig uit en u krijgt garantie op de nieuwe accu.

10-02-2016 00:00 Lees meer

Oplaad connector vervangen Apple iPhone 5s in Arnhem, Nijmegen en Venray

Het kan voorkomen dat uw iPhone 5s niet meer oplaad doordat het oplaadpunt (connector) stuk is. DoctorPhone repareert deze vakkundig en geeft u bovendien levenslang garantie op de nieuwe laadconnector.

10-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Apple iPad 4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Zoals we bij alle Apple producten zien heeft Apple ervoor gekozen om de accu intern te verwerken en het niet ''verwisselbaar'' te maken, zoals we bij veel telefoons wel terug zien. Het vervangen van de Apple iPad 4 accu wordt dan ook gezien als een reparatie.

09-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Apple iPad Air in Arnhem, Nijmegen en Venray

Zoals bij alle apparaten van Apple is het niet mogelijk om de accu zelf te vervangen, de accu zit in de Apple iPad Air onder het glas en retina scherm verwerkt. DoctorPhone kan deze reparatie wel vakkundig uitvoeren en geeft tevens ook garantie op de nieuw geplaatste accu.

09-02-2016 00:00 Lees meer

Waterschade reparatie LG Nexus 5x in Arnhem, Nijmegen en Venray

Ook waterschade kan ervoor zorgen dat uw LG Nexus 5x defect gaat. De LG Nexus 5x is niet ''waterproof'' en kan door een regenbui kapot gaat. DoctorPhone adviseert om zo snel mogelijk een waterschade reparatie uit te laten voeren, wanneer u weet dat er vocht in uw LG Nexus 5x gekomen is.

08-02-2016 00:00 Lees meer