Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Huawei P9 Plus reparaties en geruchten

Net als de Huawei P9 Lite zal ook de P9 Plus volgende week te koop zijn in Nederland. De Huawei P9 Plus is een redelijk goed toestel, echter kijkend naar het prijskaartje van circa 750 euro vindt DoctorPhone het relatief duur voor wat er bij de concurrentie te vinden is. Wel onderscheid de Huawei P9 Plus zich met de PressTouch functie die te vergelijken zou zijn met de 3D-touch van de iPhone 6s. Hieronder volgen een aantal Huawei P9 Plus reparaties waar DoctorPhone levenslang garantie op zal geven.

10-05-2016 00:00 Lees meer

Camera vervangen Huawei Honor 7 | camera reparatie

Werkt de voor of achter camera van uw Huawei Honor 7 niet meer naar behoren? DoctorPhone vervangt de camera snel en vakkundig voor een nieuw en origineel exemplaar. U krijgt tevens levenslang garantie op de camera reparatie.

09-05-2016 00:00 Lees meer

Huawei P8 reparatie in Arnhem

DoctorPhone geeft op verschillende Huawei P8 reparaties levenslang garantie op fabrieksfouten. Hieronder leest u op welke 3 Huawei P8 reparaties DoctorPhone levenslang garantie geeft.

07-05-2016 00:00 Lees meer

HTC 10 reparaties

De kans is klein, maar de kans is wel aanwezig dat u een HTC 10 heeft die ondanks zorgvuldig gebruik toch defect is. DoctorPhone geeft op een aantal HTC 10 reparaties levenslang garantie. Waaronder de HTC 10 scherm reparatie.

07-05-2016 00:00 Lees meer

HTC 10 scherm reparatie

Is de HTC 10 op de grond gevallen met als resultaat dat het scherm gebarsten is? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de HTC 10 scherm reparatie. Mede dankzij uitsluitend gebruik van originele onderdelen, ervaren monteurs en veel kennis over de HTC telefoons durft DoctorPhone levenslang garantie te geven op eventuele fabrieksfouten.

07-05-2016 00:00 Lees meer

Waterschade reiniging HTC One M9 plus | waterschade reparatie

Werkt uw HTC One M9 plus niet meer volledig of helemaal niet meer dankzij vocht? Vocht kan op verschillende manieren in uw HTC One M9 plus komen, denk hierbij aan vochtige ruimtes of de telefoon gebruiken in de regen. Zo kan letterlijk elke functie stuk gaan dankzij vocht, bijvoorbeeld de simlezer kan stoppen met werken of de camera, ook kan het zijn dat uw HTC One M9 plus volledig stopt met werken. DoctorPhone heeft de oplossing en biedt voor alle smartphones een waterschade reiniging aan.

03-05-2016 00:00 Lees meer