Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Accu vervangen HTC One M7 in Arnhem, Venray en Nijmegen

DoctorPhone voert als officieel servicepunt van HTC vakkundig de reparatie uit aan uw HTC One M7, zo kunnen wij de accu vervangen zonder dat u de garantie van uw HTC One M7 verliest. Uiteraard geeft DoctorPhone ook garantie op de nieuwe accu voor uw HTC One M7.

07-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen LG Nexus 5x in Arnhem, Nijmegen en Venray

LG heeft er bij de LG Nexus 5x voor gekozen om de accu niet ''verwisselbaar'' te maken voor de klant, de Nexus 5x zal namelijk vakkundig open gemaakt moeten worden om bij de accu te kunnen komen. Het is niet simpelweg een batterijklepje los maken en de accu verwisselen.

07-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Sony Xperia Z3 in Venray, Nijmegen en Arnhem

Sony heeft er in de gehele Xperia Z lijn voor gezorgd dat de gebruiker niet eenvoudig de accu kan vervangen. Aangezien in vrijwel elke smartphone op den duur de accu vervangen dient te worden heeft Sony dat zeer moeilijk gemaakt bij de Sony Xperia Z lijn dus ook bij de Sony Xperia Z3.

06-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Huawei Mate 7 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Ook Huawei begint in steeds meer modellen ervoor te kiezen om de accu niet verwisselbaar te maken, bij de Huawei Mate 7 zal ook het toestel uit elkaar gehaald moeten worden om bij de accu te komen.

06-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen HTC One X in Nijmegen, Arnhem en Venray

Sinds de HTC One reeks heeft HTC ervoor gekozen om ingebouwde accu’s te gebruiken. Hoewel het zo zijn voordelen heeft, heeft het ook nadelen. Het grootste nadeel is en blijft dat de klant niet zo 1,2,3 de accu kan vervangen. Het toestel dient namelijk vakkundig opengemaakt te worden om bij de accu te komen. Indien de klant dit doet zal direct de garantie op de HTC komen te vervallen.

06-02-2016 00:00 Lees meer

Accu vervangen Apple iPhone 5s in Arnhem, Nijmegen en Venray

Mede doordat men de accu niet makkelijk kan verwijderen door een klepje los te halen wordt de accu vervangen bij de iPhone 5s gezien als een reparatie. DoctorPhone gebruikt originele accu’s en geeft er uiteraard ook garantie op.

05-02-2016 00:00 Lees meer