Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Scherm vervangen Samsung Galaxy S4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Ondanks dat de Samsung inmiddels een aantal generaties verder is ziet DoctorPhone nog altijd de Samsung Galaxy S4 voorbij komen ter reparatie wegens een kapot scherm / glas. Het is nog altijd een prima toestel indien je niet teveel eisend bent, een reparatie kan dus ook voor de Galaxy S4 nog altijd de oplossing zijn om er nog jaren plezier aan te beleven.

02-02-2016 00:00 Lees meer

Apple iPhone 6 Plus scherm reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Net als bij vrijwel alle andere smartphones is ook bij de iPhone 6 Plus het scherm het zwakste punt. Bij een ‘’verkeerde’’ val kan het scherm van uw iPhone 6 Plus kapot gaan. Veelal resulteert een val in een barst in het glas, maar het kan ook zo zijn dat het glas ( touchscreen ) niet of slecht reageert of dat zelfs het beeld ( LCD ) kapot gaat.

01-02-2016 00:00 Lees meer

Scherm reparatie Samsung Galaxy S6

DoctorPhone kan binnen 1 uur het scherm van uw Samsung Galaxy S6 vervangen, met levenslang garantie op het geplaatste scherm. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele onderdelen voor uw Samsung Galaxy S6 en de garantie op uw Galaxy S6 zal niet komen te vervallen wanneer wij de S6 open maken.

01-02-2016 00:00 Lees meer

iPhone 5 scherm reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Inmiddels is de Apple iPhone 5 een paar jaar op de markt, kijkend naar de meest voorkomende reparaties van de iPhone 5 is dit duidelijk het scherm vervangen. Bij val schade is de kans groot dat het glas barst en dan dient het complete scherm vervangen te worden. Ondanks dat de Apple iPhone 5 inmiddels een aantal jaar op de markt is, krijgt DoctorPhone de iPhone 5 nog altijd regelmatig aangeboden ter reparatie.

29-01-2016 00:00 Lees meer

Waterschade reparatie Huawei G8 in Nijmegen, Venray en Arnhem

Mede doordat de Huawei G8 niet tegen water bestendigd is kan het voorkomen dat uw Huawei G8 kapot gaat dankzij vocht. Wanneer de Huawei G8 in contact komt met vocht hoeft dat niet direct te resulteren in schade, de schade kan namelijk ook een aantal dagen, weken of zelfs maanden later ontstaan door erosie op de printplaat.

29-01-2016 00:00 Lees meer

Scherm reparatie HTC M8 in Arnhem, Venray en Nijmegen

De scherm reparatie is de meest uitgevoerde reparatie die DoctorPhone uitvoert aan de HTC M8. Tevens behoort HTC tot 1 van de smartphones met het moeilijkste reparatie proces, hier valt de HTC M8 ook onder.

28-01-2016 00:00 Lees meer