Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Scherm reparatie Samsung Galaxy Note 4 in Arnhem, Nijmegen en Venray

Het scherm vervangen van de Samsung Galaxy Note 4 is de meest voorkomende reparatie die DoctorPhone aan de Galaxy Note 4 uitvoert. Tevens gebruikt DoctorPhone voor de reparaties uitsluitend originele onderdelen die afkomstig zijn van Samsung.

03-02-2016 00:00 Lees meer

Scherm reparatie Samsung Galaxy A5 in Arnhem, Nijmegen en Venray

DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van originele schermen voor de Samsung Galaxy A5, tevens geeft DoctorPhone levenslang garantie op het scherm die wij plaatsen.

03-02-2016 00:00 Lees meer

Scherm reparatie Sony Xperia Z4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Het scherm vervangen van de Sony Xperia Z4 is de meest voorkomende reparatie die DoctorPhone uitvoert aan de Xperia Z4. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele onderdelen, hierdoor wordt zowel het glas ( touchscreen ) als het LCD ( voor de beeldweergave ) in één keer vervangen.

03-02-2016 00:00 Lees meer

Scherm reparatie Sony Xperia Z3 in Arnhem, Nijmegen en Venray

DoctorPhone gebruikt voor de Sony Xperia Z3 uitsluitend originele schermen, dit zijn complete modules waarbij DoctorPhone tevens levenslang garantie op de reparatie geeft.

03-02-2016 00:00 Lees meer

Scherm vervangen Samsung Galaxy S4 in Arnhem, Venray en Nijmegen

Ondanks dat de Samsung inmiddels een aantal generaties verder is ziet DoctorPhone nog altijd de Samsung Galaxy S4 voorbij komen ter reparatie wegens een kapot scherm / glas. Het is nog altijd een prima toestel indien je niet teveel eisend bent, een reparatie kan dus ook voor de Galaxy S4 nog altijd de oplossing zijn om er nog jaren plezier aan te beleven.

02-02-2016 00:00 Lees meer

Apple iPhone 6 Plus scherm reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Net als bij vrijwel alle andere smartphones is ook bij de iPhone 6 Plus het scherm het zwakste punt. Bij een ‘’verkeerde’’ val kan het scherm van uw iPhone 6 Plus kapot gaan. Veelal resulteert een val in een barst in het glas, maar het kan ook zo zijn dat het glas ( touchscreen ) niet of slecht reageert of dat zelfs het beeld ( LCD ) kapot gaat.

01-02-2016 00:00 Lees meer