Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Sony Xperia Z1 Compact reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Sinds Sony met Xperia kwam, en uiteindelijk de Sony Xperia Z lijn zijn ze serieuze smartphone makers geworden. We begonnen ze steeds meer in omloop te zien, zowel op de tv, als buiten op straat maar niet te vergeten: ook in James Bond. Vanaf dat moment gingen de verkopen een stuk sneller, wie wilt nou niet een smartphone die James Bond in 1 van zijn films gebruikt heeft?

19-11-2015 00:00 Lees meer

Sony Xperia Z3 reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De Sony Xperia Z is waar het allemaal mee begon bij Sony toen ze ''echte'' smartphones gingen maken. Tevens het merk van de James Bond film(s), zou het toestel ook praktische voordelen moeten hebben voor de gebruiker. Onderandere zou dit de eerste ''echte'' smartphone zijn met high-end specificaties, geschikt om onder water te gebruiken en etc.

19-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

Momenteel de 2 high-end smartphones van Samsung. Zowel de Galaxy S6 als de S6 Edge zijn uitzonderlijk goed te noemen. Zo hebben wij er nu een aantal in gebruik, hoofdzakelijk om onze website en doctorphone app te testen. Maar over 1 ding zijn we het allemaal eens: het is een goed toestel.

18-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy S5 reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

De Galaxy S5 is het eerste toestel die aan vele eisen zou voldoen. Zo zou het op moment van uitbrengen 1 van de snelste telefoons zijn, met een hoog kwaliteit scherm, een top camera en noem alles maar op wat je van een nieuwe Samsung Galaxy S mag verwachten.

17-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPhone 6 en iPhone 6 plus reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

Daar waar de Apple iPhone altijd bekend stond om het compacte, mooi uitziende en razendsnelle smartphone zijn ze met de iPhone 6 en de iphone 6 plus een andere weg in geslagen. De meeste kenmerken komen overeen, behalve voornamelijk het eerste: compact. Ze zijn sinds de iphone 6 telefoons gaan maken met een groter scherm.

17-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPad reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

Volgens vele is de Apple iPad nog altijd dé tablet die je hebben moet indien je een tablet wilt. Daar waar de iPad ook op dit gebied de eerste was die een snel apparaat wist neer te zetten met daarbij ook nog eens een lange accuduur is dit ook een product waarvan je kan zeggen JA, ze hebben het goed aangepakt.

16-11-2015 00:00 Lees meer