Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

OnePlus One en 2 smartphone reparatie Arnhem, Nijmegen en Venray

De OnePlus is net als de smartphone: Oppo een underdog in deze smartphone wereld. Zo is ook de OnePlus een toestel die hier zo goed als niet verkrijgbaar is maar voornamelijk via import naar Nederland gehaald wordt door de eindgebruiker zelf.

16-11-2015 00:00 Lees meer

Blackberry smartphone reparatie Arnhem, Nijmegen en Venray

Daar waar we al zeer lang blackberrys voorbij zien komen van het Canadese bedrijf, waar het ooit begon met oa de Blackberry Bold 9000 met een heerlijke trackpad ( balletje om heen en weer te navigeren ), die ook gelijk door de zakelijke wereld met open armen ontvangen werd. Dankzij het volledig qwerty toetsenbord was een mail typen nooit zo makkelijk geweest.

13-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy Tab reparatie Arnhem, Nijmegen en Venray

Daar waar Samsung een aantal jaar geleden de concurrentie aan probeerde te gaan met Apple's iPad zijn er inmiddels zeer veel verschillende Samsung tablets verschenen, van goedkoop tot duur, van klein tot groot. Op het begin werden de Samsung Tablets niet met open armen ontvangen, er miste veel vergeleken de iPad. Zo waren de eerste modellen zeer traag, het functioneerde allemaal net niet zoals het hoorde te werken.

13-11-2015 00:00 Lees meer

Van nokia 3310 naar de Nokia Lumia reparaties in Arnhem Nijmegen en Venray

Daar waar Nokia vooral bekend is geworden dankzij oa de Nokia 3310, heeft het bedrijf forse stappen gemaakt. Waar het vroeger begon met een toestel die alleen kon bellen + smsen, hadden ze ook iets exclusiefs vergeleken andere merken namelijk: Snake, het spelletje waarbij je als slang voedsel moest verzamelen. Het toestel werd snel populaire, kwamen accessoires voor op de markt voor zowel thuis als in de auto.

12-11-2015 00:00 Lees meer

Apple iPhone reparatie Arnhem Nijmegen en Venray

De Apple iPhone is een toestel die natuurlijk iedereen inmiddels wel kent, daar waar Apple met de iPhone 3 een aantal jaar terug via exclusieve deals met T-Mobile een plek probeerde te veroveren zorgde voor een totale omslag op gebied van smartphones.

07-11-2015 00:00 Lees meer

Oppo smartphone reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De meesten mensen die de naam OPPO horen denken: Wat is OPPO? Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: de OPPO toestellen zijn smartphones met redelijke high-end hardware voor relatief weinig geld. De reden waarom ze nog onbekend zijn is dat ze veelal alleen verkrijgbaar zijn via import vanuit het buitenland. Even de MediaMarkt inlopen en je zult (helaas) geen OPPO tegenkomen. Het meest recente model de Oppo Find 9 (de opvolger van de oppo find 7) gaat met ’s werelds grootste smartphone fabrikanten de strijd aan. Dit zagen we al terug toen Oppo met de find 5 kwam.

06-11-2015 00:00 Lees meer