Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Sony smartphone en tablet reparatie in Arnhem Nijmegen en Venray

Mede wegens het lange bestaan van DoctorPhone ( hiervoor phonetophone ) weten we ook veel van vrijwel alle Sony telefoons af. Zo zijn we vroeger veel bezig geweest met de Sony Walkman telefoons, en door de jaren heen zijn we inmiddels bij de Xperia lijn uitgekomen.

06-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung Galaxy, van S5 naar S6, binnenkort naar S7.

In de maand april van dit jaar heeft het Zuid-Koreaanse Samsung haar nieuwste model in de Galaxy reeks op de markt gebracht. Na veel kritiek op het design van de S5 beloofde Samsung bij het begin te beginnen en zich te richten op enkel de nieuwste technieken van dat moment. Met de komst van de S6 zou Samsung een duidelijke stap richting de toekomst zetten.

05-11-2015 00:00 Lees meer

Samsung galaxy smartphone en tablet reparatie in Arnhem, Nijmegen of Venray

Samsung Galaxy smartphone en tablet laten repareren bij DoctorPhone in Arnhem, Nijmegen of Venray.

04-11-2015 00:00 Lees meer

Microsoft Lumia reparatie in Arnhem, Nijmegen of Venray

U kunt de Microsoft Lumia telefoons snel en vakkundig laten repareren bij DoctorPhone in Arnhem, Nijmegen en Venray.

03-11-2015 00:00 Lees meer

LG Flex reparatie in Arnhem, Venray en Nijmegen

DoctorPhone reparareert al jaren LG telefoons, vanaf de tijd dat er nog geen smartphones waren maar alleen ''dump''phones zoals ze nu genoemd worden, zijn wij al bezig met de reparaties van deze toestellen. Momenteel zien we vooral de LG Flex 1 en 2 voorbij komen. Binnenkort zal hier dankzij LG de LG Flex 3 aan toegevoegd worden.

02-11-2015 00:00 Lees meer

Is uw Apple iPod scherm glas stuk ?

DoctorPhone eerste hulp bij reparatie voor uw tablet of smartphone. Vakkundige en snel reparatie met levenslang garantie bij originele onderdelen!

31-10-2015 00:00 Lees meer