Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus 3 reparatie

Is er iets aan uw OnePlus 3 defect en wilt u de OnePlus 3 zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Bij DoctorPhone Arnhem bent u voor elke OnePlus 3 reparatie aan het juiste adres. Ook op de OnePlus 3 geeft DoctorPhone op verschillende reparaties levenslang garantie, hieronder leest u meer over deze reparaties.

OnePlus 3 scherm vervangen

Is het scherm van uw OnePlus 3 gebarsten waardoor het touchscreen en/of onderliggende LCD niet meer werkt? DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele OnePlus schermen en geeft u na afloop van de reparatie levenslang garantie op het nieuw geplaatste scherm.

OnePlus 3 camera vervangen

Ervaart u problemen met de OnePlus 3 camera? Start de camera app niet meer op, is de foto kwaliteit omlaag gegaan of is er fysieke schade aanwezig? DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele OnePlus camera’s en geeft u ook op deze reparatie levenslang garantie.

OnePlus 3 speaker reparatie

Kraken 1 of meerdere speakers van uw OnePlus 3 of komt er helemaal geen geluid meer uit? DoctorPhone kan beiden (lees: de oor en luidspreker) speakers vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar. Ook op de OnePlus 3 speaker reparatie geeft DoctorPhone levenslang garantie.

Levenslang garantie

Levenslang garantie staat niet gelijk aan een verzekering, de garantie is uitsluitend van toepassing op fabrieksfouten. Indien u of een ander opnieuw schade toebrengt aan het vervangen onderdeel zal de garantie komen te vervallen.

Klik op onderstaande link om naar de OnePlus 3 reparatie pagina te gaan

OnePlus 3 reparatie