Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus 3 scherm reparatie

Is het scherm van uw OnePlus 3 gebarsten en wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor de OnePlus 3 scherm reparatie.

Valschade reparatie OnePlus 3

Wanneer u de telefoon laat vallen met als gevolg dat er schade ontstaat wordt er over valschade gesproken. Valschade is dan ook de meest gehoorde reden wanneer een klant met een defecte smartphone langskomt. Mede doordat het scherm voornamelijk uit glas bestaat is de kans groot dat deze barst wanneer u de OnePlus 3 laat vallen.

Drukschade reparatie OnePlus 3

Drukschade komt minder vaak voor maar zorgt veelal wel voor dezelfde klachten. Drukschade ontstaat wanneer er veel druk op de OnePlus 3 terecht komt. Bijvoorbeeld de telefoon in uw broekzak bewaren terwijl u gaat bukken kan ervoor zorgen dat het toestel verbogen wordt met als gevolg dat het LCD of touchscreen (glas) barst.

Kosten scherm reparatie OnePlus 3

Op moment van schrijven zijn de totaal kosten 199 euro incl BTW en levenslang garantie. Op onze reparatiepagina vind u de actuele prijzen voor de OnePlus 3 scherm reparatie. Om direct op de reparatie pagina te komen klikt u onderaan deze pagina op de OnePlus 3 scherm reparatie link.

Reparatieduur scherm vervangen OnePlus 3

DoctorPhone adviseert om online of telefonisch een reparatieafspraak te maken. Ook dit kunt u doen via de link onderaan deze pagina. Wanneer u een afspraak gemaakt heeft voert DoctorPhone de OnePlus 3 scherm reparatie binnen 1 uur uit. Indien u spontaan langskomt kan de reparatie langer duren, veelal is de telefoon alsnog diezelfde werkdag klaar voor gebruik.

Klik op onderstaande link om de OnePlus 3 scherm reparatie aan te melden

OnePlus 3 scherm reparatie