Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus 7 scherm reparatie

Is uw OnePlus 7 op de grond gevallen met als gevolg dat er nu barsten in het scherm aanwezig zijn? Verschillende scherm klachten kunnen optreden wanneer uw OnePlus 7 op een harde ondergrond valt of verbogen wordt. DoctorPhone maakt gebruik van complete en originele OnePlus 7 schermen.

Valschade reparatie OnePlus 7

Valschade is de meest gehoorde reden wanneer het scherm van de OnePlus 7 kapot gaat. Ook behoort het vervangen van het scherm tot de meest uitgevoerde reparatie van de OnePlus 7.

Indien de OnePlus 7 valt kunnen er verschillende problemen ontstaan met het scherm. Zo kan het glas barsten maar ook het LCD, in de meeste situaties blijft het LCD van de OnePlus 7 in orde echter is de kans groot dat het glas (touchscreen) barst. Indien wij het scherm vervangen, betreft het een originele scherm module van de OnePlus 7, dit gaat dus om het glas (touchscreen), het LCD en het frame die alles bevestigt. Zie de foto bovenaan het artikel om te zien wat we hiermee bedoelen.

Drukschade reparatie OnePlus 7

In tegenstelling tot valschade, kan het zijn dat drukschade ontstaat zonder het toestel te laten vallen. Bijvoorbeeld uw OnePlus 7 in uw broekzak bewaren terwijl u een stuk gaat fietsen, kan ervoor zorgen dat de druk die op de OnePlus 7 komt het scherm barst.

Ook kan de druk ervoor zorgen dat het glas (touchscreen) niet kapot gaat maar het onderliggende LCD wel. Het resultaat is vervolgens een toestel die geen schade aan de buitenkant heeft maar toch geen beeld vertoont.

Reparatieduur

DoctorPhone heeft circa 60 minuten de tijd nodig om het scherm van uw OnePlus 7 te vervangen.

Kosten

De actuele reparatieprijs staat vermeld op de OnePlus 7 reparatiepagina.

Klik op onderstaande link om de OnePlus 7 scherm reparatie aan te melden

OnePlus 7 scherm reparatie

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo en Oldenzaal

DoctorPhone is nu ook gevestigd in België in de volgende plaatsen

Lommel