Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus 8 Pro scherm reparatie

Is het scherm kapot van uw OnePlus 8 Pro? Geen zorgen! Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de OnePlus 8 Pro scherm reparatie.

Val en drukschade OnePlus 8 Pro reparatie

Wanneer de OnePlus 8 Pro op de grond of een harde ondergrond valt is de kans groot dat het scherm barst. De resultaten kunnen per val verschillend zijn doordat het scherm uit verschillende onderdelen bestaat.

Indien het touchscreen / glas van de OnePlus 8 Pro barst zal dit resulteren in glassplinters, een slecht of misschien wel een niet werkend touchscreen. Het touchscreen zorgt ervoor dat de OnePlus 8 Pro u vingers herkent bij aanrakingen.

Echter kan ook het OLED ( beeldweergave ) barsten, wanneer het OLED van de OnePlus 8 Pro barst zult u geen beeld meer hebben. Het totale oppervlak wordt zwart, en in uitzonderlijke situaties worden het zwarte vlekken.

Kosten OnePlus 8 Pro scherm reparatie

De actuele prijs voor de scherm reparatie staat vermeld op de OnePlus 8 Pro reparatiepagina.

Reparatieduur OnePlus 8 Pro

DoctorPhone heeft ongeveer 1 uur de tijd nodig om de OnePlus 8 Pro reparatie te voltooien. Wel adviseren wij u om online of telefonisch een afspraak in te plannen.

Klik op onderstaande link om de OnePlus 8 Pro scherm reparatie aan te melden

OnePlus 8 Pro scherm laten vervangen

 

In Nederland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo, Mijdrecht en Oldenzaal

In België vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Kleve en Germersheim