Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus reparatie in Lichtenvoorde

Is het glas gebarsten van uw OnePlus, werk de camera niet meer of laadt deze niet meer goed op? Bij een smartphone kan helaas van alles stuk gaan waardoor de werking niet meer goed is. DoctorPhone kan vrijwel alle reparaties uitvoeren zodat uw OnePlus weer als nieuw werkt!

OnePlus scherm reparatie

Zitten er barsten in het glas (touchscreen) of blijft het beeld zwart van uw OnePlus? De kans is groot dat het scherm kapot is en vervangen dient te worden. De meeste klachten met schermen ontstaan bij verkeerd gebruik zoals val- of drukschade. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele schermen van OnePlus en geeft daarnaast levenslang garantie op het nieuwe scherm die wij plaatsen. De garantie is van toepassing op fabriek en montage fouten. Schade die opnieuw ontstaat zoals val- druk of waterschade zal de garantie doen vervallen.

OnePlus camera reparatie

Ervaart u problemen met de voor of achter camera of misschien wel met beide camera’s? De klachten omtrent de camera kunnen verschillend zijn. Zo kan het zijn dat de lens gebarsten is na een val of dat de camera app problemen geeft. Wanneer de app problemen geeft kan dit zowel een software fout zijn die met de fabrieksinstellingen op te lossen is, maar het kan ook zijn dat de camera app problemen geeft doordat de camera zelf stuk is. DoctorPhone kan beide camera’s vervangen en geeft er levenslang garantie op. De garantie is van toepassing op fabriek- en montagefouten.

OnePlus waterschade reparatie

Wanneer uw OnePlus in contact komt met water is de kans op schade groot. Vocht en elektronica gaan helaas niet samen wat voor de vreemdste klachten kan zorgen. Veel gehoorde klachten zijn:

  • Bepaalde functionaliteit werkt niet meer.
  • Toestel valt spontaan uit.
  • Telefoon gaat niet meer aan.

Zo kan letterlijk elke functie stoppen met werken, bijvoorbeeld het touchscreen, lcd, batterij, oplaadconnector kan stoppen met werken waardoor de OnePlus onbruikbaar wordt.

Klik op onderstaande link om naar de OnePlus reparatie pagina te gaan

OnePlus reparaties en prijzen