Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Scherm vervangen OnePlus X | scherm reparatie

Is uw OnePlus X op de grond gevallen met als resultaat dat het scherm gebarsten is of geen beeld meer weergeeft? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor de OnePlus X scherm reparatie met levenslang garantie.

Valschade OnePlus X

Wanneer uw OnePlus X op de grond valt is de kans aanwezig dat het glas barst. Maar ook bijvoorbeeld de OnePlus X hard op tafel laten vallen kan ervoor zorgen dat het scherm barst. DoctorPhone vervangt het complete scherm van uw OnePlus X dit wil zeggen dat niet alleen het glas (touchscreen) vervangen wordt, maar ook het onderliggende LCD, het LCD zorgt voor de beeldweergave. Dus stel: niet alleen het glas is gebarsten maar u ziet ook nog eens niks op uw OnePlus X dan wordt dit in één keer opgelost doordat wij het complete originele scherm vervangen.

Drukschade OnePlus X

Niet alleen valschade kan leiden tot barsten in het beeld van uw OnePlus X, maar ook drukschade die veelal ontstaat in de broekzak kan ervoor zorgen dat het scherm kapot gaat. Teveel druk op uw smartphone kan er namelijk voor zorgen dat het LCD barst maar het glas aan de voorkant heel blijft. Indien het LCD gebarsten is kan men ook zelf zien door het glas schoon te maken en de OnePlus X in het licht te houden, zo worden de barsten zichtbaar.

Kosten scherm vervangen OnePlus X

De totale kosten voor het vervangen van het OnePlus X scherm zitten op 169 euro incl BTW en levenslang garantie.

Levenslang garantie scherm reparatie OnePlus X

Ja DoctorPhone geeft levenslang garantie op het scherm die wij nieuw plaatsen in uw OnePlus X. DoctorPhone is van mening indien de gebruiker zorgvuldig met de smartphone omgaat dit mag resulteren in een lange levensduur. De garantie is dus uiteraard uitsluitend van toepassing op fabrieksfouten en niet op schade die opnieuw ontstaat dankzij de gebruiker.

Klik op onderstaande link om het scherm van uw OnePlus X te laten vervangen

OnePlus X scherm vervangen

 

Tegenwoordig eenvoudig de juiste reparatie aanmelden via de DoctorPhone app? Dat kan!

            Android                                                                                                        Apple

  doctorphone-app-android                                                                    doctorphone-app-ios