Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy A21s waterschade reparatie

Werkt uw Samsung Galaxy A21s niet meer naar behoren nadat deze in contact is geweest met vocht? Ondanks dat de Samsung Galaxy A21s waterdicht zou moeten zijn kan deze in de praktijk toch defect raken dankzij vocht. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig uw Samsung Galaxy A21s van waterschade en erosie te reinigen.

Wat doet waterschade met de Samsung Galaxy A21s?

Waterschade aan een smartphone kan ervoor zorgen dat op het moment dat, het toestel in contact is geweest met water er niks vreemds opvalt. Echter komt vervolgens het nadeel van vocht en elektronica om de hoek kijken, het vocht zal namelijk gaan eroderen wat wel weer kan resulteren in problemen met uw Samsung Galaxy A21s.

Wat te doen bij waterschade aan de Samsung Galaxy A21s?

  • Samsung Galaxy A21s uitschakelen

  • Samsung Galaxy A21s niet meer inschakelen

  • Geen verbinding maken met het stroom of een computer

  • Zo snel mogelijk naar een DoctorPhone filiaal

Kosten waterschade reparatie Samsung Galaxy A21s

De totale kosten zitten op 35 euro voor de behandeling van waterschade reparaties. Dit proces kan tot 24 uur duren, waarbij wij eerst alle onderdelen los dienen te halen, handmatig te reinigen en vervolgens zal het 12-20uur geautomatiseerd een reiniging krijgen. De resultaten zijn zeer goed, echter kan het natuurlijk voorkomen dat door bepaalde kortsluitingen een onderdeel niet of niet goed meer functioneert. Wij zullen dan eerst overleg met u plegen over eventuele extra kosten die nodig zijn om het toestel weer volledig functioneel te krijgen. Echter hebben we het hier eerder over uitzonderingen aangezien de waterschade behandeling er meestal voor zorgt dat de Samsung Galaxy A21s zonder extra kosten het volledig zal doen.

Garantie waterschade reparatie Samsung Galaxy A21s

Wij kunnen geen garantie bieden op de waterschade behandeling die DoctorPhone uitvoert aan uw smartphone.

Meld snel via onderstaande link de Samsung Galaxy A21s reparatie aan

Samsung Galaxy A21s waterschade reiniging aanmelden

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Bovenkarspel, Deventer, Heerlen, Hoogeveen, Maastricht en Oldenzaal

In België vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Germersheim, Kleve