Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy A30 scherm reparatie

Is uw Samsung Galaxy A30 op de grond gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is? Werkt het touchscreen niet meer naar behoren of weergeeft uw smartphone geen beeld meer? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de Samsung Galaxy A30 scherm reparatie.

Oorzaken defect scherm

  • Valschade (Samsung Galaxy A30 is op de grond gevallen).
  • Drukschade (ontstaat veelal terwijl het toestel in de broekzak zit).
  • Waterschade (kortsluiting kan voor verschillende klachten zorgen).

Hoe een gebarsten scherm voorkomen?

Het is altijd verstandig om een goed hoesje te gebruiken en daarnaast een glas screenprotector te laten plaatsen. Uiteraard kan DoctorPhone u hier ook mee helpen.

Reparatieduur

DoctorPhone heeft circa 60 minuten de tijd nodig om deze reparatie af te ronden. DoctorPhone adviseert om online een reparatieafspraak in te plannen.

Kosten

Alle actuele reparatieprijzen staan vermeld op de Samsung Galaxy A30 reparatiepagina. De directe link staat hieronder vermeld.

Klik op onderstaande link om naar de Samsung Galaxy A30 reparatiepagina te gaan

Samsung Galaxy A30 scherm laten vervangen