Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy A40 scherm reparatie

Is uw Samsung Galaxy A40 op de grond gevallen met als gevolg dat het scherm gebarsten is? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de Samsung Galaxy A40 scherm reparatie.

Samsung Galaxy A40 valschade reparatie

Wanneer het scherm van uw Samsung Galaxy A40 gebarsten is komt dit in de meeste situaties dankzij valschade. Indien uw Samsung Galaxy A40 verkeert terecht komt is de kans groot dat het scherm barst. Een gebarsten scherm kan ervoor zorgen dat het touchscreen niet of slecht werkt maar ook dat het onderliggende beeldscherm (LCD) barst. Vanaf dat moment zal het toestel geen beeld weergeven en/of strepen door het beeld vertonen. Doordat DoctorPhone uitsluitend gebruikt maakt van originele schermen wordt niet alleen het glas maar ook het onderliggende LCD vervangen. Bij originele onderdelen bestaan de schermen namelijk uit complete module. Zo’n module bestaat uit het touchscreen (glasplaat), het lcd en het frame die deze onderdelen met elkaar bevestigd.

Reparatieduur Samsung Galaxy A40 vervangen

DoctorPhone reserveert 60 minuten voor deze reparatie.

Kosten scherm vervangen Samsung Galaxy A40

Voor de actuele prijs klik hier: reparaties en prijzen

Klik op onderstaande link om de Samsung Galaxy A40 scherm te laten vervangen

Samsung Galaxy A40 scherm laten vervangen