Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy A50 scherm reparatie

Heeft u per ongeluk uw Samsung Galaxy A50 op de grond laten vallen of heeft deze ergens klem gezeten? De kans is dan aanwezig dat het scherm barst. Bij DoctorPhone wordt er gebruik gemaakt van originele Samsung Galaxy A50 schermen om de beste kwaliteit te verzekeren. Zo bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres voor de Samsung Galaxy A50 scherm reparatie.

Oorzaken defect scherm

  • Valschade (Samsung Galaxy A50 is op de grond gevallen).
  • Drukschade (ontstaat veelal terwijl het toestel in de broekzak zit).
  • Waterschade (kortsluiting kan voor verschillende klachten zorgen).

Hoe een gebarsten scherm voorkomen?

Het is altijd verstandig om een goed hoesje te gebruiken en daarnaast een (tempered) glas screenprotector te laten plaatsen. Uiteraard kan DoctorPhone u hier ook mee helpen.

Reparatieduur

DoctorPhone heeft circa 60 minuten de tijd nodig om deze reparatie af te ronden indien het scherm op voorraad is. Wanneer u minimaal 1 werkdag van te voren online een afspraak maakt kan DoctorPhone rekening houden met uw komst.

Kosten

Alle actuele reparatieprijzen staan vermeld op de Samsung Galaxy A50 reparatiepagina. De directe link staat hieronder vermeld.

Via onderstaande link meld u eenvoudig de scherm reparatie aan

Samsung Galaxy A50 scherm laten vervangen