Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy J Max reparatie in Arnhem

Onlangs heeft Samsung de Samsung Galaxy J Max aangekondigd, de Galaxy J Max is een smartphone met een schermformaat van 7inch. DoctorPhone staat straks direct voor u klaar om alle Galaxy J Max reparaties uit te voeren.

Wat opvalt is dat Samsung met de Galaxy J Max een soort van phablet (telefoon gecombineerd met een tablet) uitbrengt. Met de 7 inch hangt deze smartphone net op het randje van telefoon-tablet.  Verder heeft het 7 inch scherm een karige resolutie van 1280*800 een vooralsnog onbekende quad core processor.

Standaard is er 16GB opslag beschikbaar en die is uit te breiden met een MicroSD kaartje, mede wegens het grote scherm heeft Samsung ervoor gekozen om een 4000mAh accu te plaatsen. Daarnaast valt op dat het de mogelijkheid heeft om 2 simkaarten te plaatsen die beiden 4G kunnen ondersteunen. Het toestel wordt in India uitgebracht voor circa 180 euro en het blijft de vraag of deze ook in de Benelux verkrijgbaar zal zijn.

Zodra de Samsung Galaxy J Max officieel uit en verkrijgbaar is bent u direct bij DoctorPhone aan het juiste adres voor alle reparaties.