Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy reparatie in Lichtenvoorde

Samsung Galaxy scherm reparatie

Werkt het scherm van uw Samsung Galaxy niet meer of nog maar slecht? Is de schade spontaan ontstaan of dankzij een val? DoctorPhone vervangt binnen 1 uur het scherm van uw Samsung Galaxy en geeft bovendien levenslang garantie op het nieuw geplaatste scherm. Het scherm van de Samsung Galaxy bestaat uit meerdere onderdelen waaronder; het touchscreen (glasplaat) en het amoled/lcd scherm (beeldscherm / beeldweergave). Deze wordt ten alle tijden in zijn geheel vervangen, dit om ervoor te zorgen dat u uitsluitend originele onderdelen terug krijgt,  de garantie niet komt vervallen en u levenslang garantie krijgt op het nieuw geplaatste scherm.

Samsung Galaxy accu vervangen

Valt de Samsung Galaxy spontaan uit of gaat de accu snel leeg en bent u op zoek naar een reparatie bedrijf die de Galaxy accu snel en vakkundig vervangt voor een nieuwe en originele Samsung accu? Bij DoctorPhone bent u ook voor deze reparatie aan het juiste adres. U krijgt 3 maanden garantie op deze Galaxy accu reparatie.

Samsung Galaxy camera reparatie

Is de camera lens van uw Samsung Galaxy gebarsten of ervaar u andere problemen met de camera van uw Galaxy? DoctorPhone kan zowel de voor als de achter camera vervangen en geeft levenslang garantie op de nieuwe camera.

Samsung Galaxy speaker reparatie

Kraken 1 of meerdere speakers van uw Samsung Galaxy? Het kan zo zijn dat u tijdens het bellen de tegenpartij niet of slecht hoort, maar het kan ook zijn dat alleen muziek / beltonen niet goed weergeven worden. Tijdens het bellen spreken we over de oor (hoor) speaker, voor het afspelen van muziek en andere media spreken we over de luidspreker. Let hier altijd mee op tijdens het aanmelden van de reparatie.

Klik op onderstaande link om naar de Samsung Galaxy reparatie pagina te gaan

Samsung Galaxy reparatie en prijzen

Korte Rapenburgsestraat 5

7131DD Lichtenvoorde

085 401 89 39

Lichtenvoorde@doctorphone.nl