Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy S20+ scherm reparatie

Wilt u snel van vakkundig het scherm van uw Samsung Galaxy S20+ laten vervangen? DoctorPhone staat voor u klaar om de Samsung Galaxy S20+ scherm reparatie uit te voeren. Het scherm wordt vervangen voor een nieuw en origineel Samsung Service Part onderdeel.

Hoe worden defecte schermen veroorzaakt bij de Samsung Galaxy S20+?

  • Valschade is de meest gehoorde reden bij gebarsten schermen. Aangezien de voorkant vrijwel volledig uit glas bestaat is de kans groot dat deze barst indien het scherm op een harde ondergrond valt. Bij valschade is de kans groot dat het touchscreen barst maar het onderliggende beeldscherm in orde blijft.

  • Drukschade komt minder vaak voor maar zorgt wel voor dezelfde klachten. Het grootste verschil is dat bij drukschade veelal eerder het onderliggende beeldscherm barst in plaats van het touchscreen.

Kosten

Alle actuele Samsung Galaxy S20+ reparatieprijzen vind u terug op de Samsung Galaxy S20+ reparatiepagina. De directe link staat hieronder vermeld.

Reparatieduur

DoctorPhone reserveert 60 minuten voor deze reparatie. Om dit na te leven vragen wij u minimaal 1 werkdag van te voren online een afspraak in te plannen. U mag uiteraard altijd spontaan langskomen, echter kan de reparatie op dat moment langer duren. Hoelang hangt dan af van de lopende afspraken en de voorraad. Normaal gesproken is de Samsung Galaxy S20+ dezelfde werkdag klaar.

Meld snel en eenvoudig via onderstaande link de Samsung Galaxy S20+ scherm reparatie aan

Samsung Galaxy S20+ scherm reparatie

 

In Nederland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo, Mijdrecht en Oldenzaal

In België vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Kleve en Germersheim