Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy S21 scherm reparatie

Is het scherm van de Samsung Galaxy S21 gebarsten en wilt u deze vakkundig laten vervangen voor een nieuw, origineel en compleet scherm? Bij DoctorPhone wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Samsung Galaxy S21 schermen.

Waarom het scherm laten vervangen?

Valschade of drukschade zorgt er veelal voor dat het Samsung Galaxy S21 touchscreen barst. Een gebarsten touchscreen resulteert in het niet (juist) herkennen van uw aanrakingen en kan daarnaast zelfs voor glassplinters zorgen. Buiten het barsten van het touchscreen kan ook het onderliggende beeldscherm barsten. Wanneer deze barst zorgt dat er tegenwoordig meestal voor dat het volledige beeld zwart blijft en niet meer aan kan gaan. In andere situaties kan het voorkomen dat het scherm strepen of vlekken vertoont.

Kosten

De actuele reparatieprijs voor het vervangen van het Samsung Galaxy S21 scherm staat vermeld op de reparatiepagina.

Reparatieduur

DoctorPhone heeft ongeveer 60 minuten de tijd nodig om het scherm van de Samsung Galaxy S21 te vervangen.

Meld via onderstaande link snel en eenvoudig de Samsung Galaxy S21 scherm reparatie aan

Samsung Galaxy S21 scherm laten vervangen