Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Batterij vervangen Samsung Galaxy S6 | accu reparatie

Gaat de accu van uw Samsung Galaxy S6 snel leeg en wilt u dat deze snel en vakkundig vervangen wordt zonder dat de garantie van uw telefoon vervalt? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor deze Galaxy S6 accu reparatie.

Hieronder volgen een aantal kenmerken die erop kunnen wijzen dat de accu van de Samsung Galaxy S6 aan vervanging toe is:

  • Galaxy S6 wordt abnormaal warm.
  • Accu gaat op 1 accu lading zeer snel leeg vergeleken de tijd dat u de smartphone net in gebruik nam.
  • Accu van de Galaxy S6 laadt niet volledig op.
  • Samsung Galaxy S6 begint bol te staan, het is belangrijk om zo snel mogelijk de accu te laten vervangen aangezien een bolle accu veel onderdelen, zoals het scherm kapot kan maken.

Reparatieduur accu vervangen Samsung Galaxy S6

DoctorPhone kan binnen 30 tot 60 minuten de accu vervangen van de Samsung Galaxy S6, dit is afhankelijk van het feit of u met of zonder afspraak langskomt. Indien u een afspraak online maakt is de accu veelal binnen 30 minuten vervangen, doet u dit niet dan voeren wij uiteraard ook de reparatie uit, echter kan het dan tot 1 uur duren.

Kosten accu vervangen Samsung Galaxy S6

De totale kosten voor het vervangen van de accu bij de Samsung Galaxy S6 zitten op 45 euro incl BTW.

U krijgt uiteraard ook 3 maanden garantie op de accu, mocht u dus binnen 3 maanden merken dat de accu niet of slecht is gaan functioneren wordt kosteloos een nieuwe en originele accu geplaatst.

Klik op onderstaande link om de reparatie voor uw Samsung Galaxy S6 aan te melden:

Samsung Galaxy S6 accu vervangen