Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy S6 Edge scherm laten vervangen

Valschade Samsung Galaxy S6 Edge

De meest voorkomende oorzaak bij een kapot scherm van de Samsung Galaxy S6 Edge is het laten vallen. Net als bij de meeste andere smartphones is het scherm het zwakste punt van de Samsung Galaxy S6 Edge. Bij het laten vallen is de kans groot dat de Samsung Galaxy S6 Edge verkeerd terecht komt, indien dit zo is resulteert dit meestal gelijk in een barst.

Zo'n barst kan ervoor zorgen dat er glassplinters ontstaan en dat het touchscreen slecht gaat functioneren. Een kleine barst zal op dat moment weinig hinder veroorzaken, echter kan een kleine barst wel groter worden met alle gevolgen van dien.

Kosten scherm reparatie Samsung Galaxy S6 Edge

De totale kosten zijn 239 euro incl BTW en levenslang garantie voor de Samsung Galaxy S6 Edge scherm reparatie. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele schermen. De garantie is levenslang van toepassing op fabrieksfouten.

Om de scherm reparatie voor uw Samsung Galaxy S6 Edge aan te melden klik op onderstaand link:

Samsung Galaxy S6 Edge scherm vervangen