Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Accu reparatie Samsung Galaxy Tab 3 10.1 | accu vervangen

Doet de Samsung Galaxy Tab 3 niet meer wat die hoort te doen wegens een slechte accu? Gaat de accu snel leeg, wordt deze warm of valt hij uit? Er zijn veel klachten te vinden die ontstaan wanneer de accu niet meer in orde is. DoctorPhone vervangt de Samsung Galaxy Tab 3 accu en geeft daar uiteraard ook garantie op.

Kenmerken defecte Samsung Galaxy Tab 3 accu

  • Galaxy Tab 3 valt uit.
  • Accu gaat snel leeg.
  • Tablet wordt te warm.
  • Opladen duurt (te) lang voordat de Galaxy Tab 3 op de 100% is.
  • Accu percentage is niet correct.

Tip: veel klachten die lijken te ontstaan dankzij een defecte accu kunnen ook ontstaan dankzij een fout in de soft- firmware van de Galaxy Tab 3. Indien er bepaalde (slechte) apps op de tablet staan, kan de accu warm worden en de accu snel leeg gaan. Probeer daarom eerst om nieuwe firmware te installeren of de tablet op fabrieksinstellingen te zetten

Let op: indien u besluit de tablet op de fabrieksinstellingen te zetten zult u al uw privé informatie zoals de media verliezen. Maar daarom altijd een back-up van uw gegevens.

Kosten Samsung Galaxy Tab 3 10.1 accu vervangen

Het kost 69 euro incl BTW en montage om de accu te laten vervangen. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele accu’s van Samsung en geeft daar vervolgens 3 maanden garantie op.

Reparatieduur Samsung Galaxy Tab 3 accu reparatie

DoctorPhone vervangt binnen circa 60 minuten de accu waardoor de Galaxy Tab 3 weer als nieuw is op het gebied van accu duur.

Klik op onderstaande link om de Samsung Galaxy Tab 3 accu reparatie aan te melden

Samsung Galaxy Tab 3 10.1 accu vervangen

 

Tegenwoordig eenvoudig de juiste reparatie aanmelden via de DoctorPhone app? Dat kan!

            Android                                                                                                        Apple

  doctorphone-app-android                                                                    doctorphone-app-ios