Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung Galaxy Z Flip scherm reparatie

Mede dankzij de nieuwe scherm techniek die Samsung gebruikt in de Samsung Galaxy Z Flip, kan het te hard en teveel buigen ervoor zorgen dat het scherm problemen vertoond. DoctorPhone staat voor u klaar om snel en vakkundig het Galaxy Z Flip scherm te vervangen voor een nieuwe en originele Samsung Service Part display unit.

Valschade reparatie Samsung Galaxy Z Flip

Nadat uw Samsung Galaxy Z Flip op de grond valt is de kans aanwezig dat het glas barst (hoewel wanneer de Galaxy Z Flip dichtgeklapt is, is de kans groter dat het scherm in orde blijft). Maar ook bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Z Flip hard op tafel laten vallen kan ervoor zorgen dat het scherm barst. DoctorPhone vervangt het complete scherm van uw Samsung Galaxy Z Flip dit wil zeggen dat niet alleen het glas (touchscreen) vervangen wordt, maar ook het onderliggende AMOLED, het AMOLED zorgt voor de beeldweergave. Stel: niet alleen het glas is gebarsten maar u ziet ook nog eens niks op uw Samsung Galaxy Z Flip dan wordt dit in één keer opgelost doordat wij het complete originele scherm vervangen.

Drukschade reparatie Samsung Galaxy Z Flip

Niet alleen valschade kan leiden tot barsten in het beeld van uw Samsung Galaxy Z Flip, maar ook drukschade die veelal ontstaat in de broekzak kan ervoor zorgen dat het scherm kapot gaat. Teveel druk op uw smartphone kan er namelijk voor zorgen dat het AMOLED barst maar het glas aan de voorkant heel blijft. Indien het AMOLED gebarsten is kan men ook zelf zien door het glas schoon te maken en de Samsung Galaxy Z Flip in het licht te houden, zo worden de barsten zichtbaar in het Amoled display.

Kosten scherm vervangen Samsung Galaxy Z Flip

Alle actuele Samsung Galaxy Z Flip reparatieprijzen staan vermeld op de Samsung Galaxy Z Flip reparatiepagina. De directe link staat hieronder vermeld.

Levenslang garantie scherm reparatie Samsung Galaxy Z Flip

Ja DoctorPhone geeft levenslang garantie op het scherm die wij nieuw plaatsen in uw Samsung Galaxy Z Flip. DoctorPhone is van mening indien de gebruiker zorgvuldig met de smartphone omgaat dit mag resulteren in een lange levensduur. De garantie is dus uiteraard uitsluitend van toepassing op fabrieksfouten en niet op schade die opnieuw ontstaat dankzij de gebruiker.

Klik op onderstaande link om de Samsung Galaxy Z Flip scherm reparatie aan te melden

Samsung Galaxy Z Flip scherm reparatie

 

In Nederland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Gaanderen, Heerlen, Hilden, Hoogeveen, Maastricht, Mierlo, Mijdrecht en Oldenzaal

In België vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vindt u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Kleve en Germersheim