Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Samsung galaxy smartphone en tablet reparatie in Arnhem, Nijmegen of Venray

Samsung Galaxy smartphone en tablet laten repareren bij DoctorPhone in Arnhem, Nijmegen of Venray.

Samsung is 1 van de grote smartphone fabrikanten, die een aantal jaar terug de strijd aangegaan is met Apple. Samsung kwam toender tijd met een superieur toestel met een ontiegelijk mooi beeld kwaliteit voor toen der tijd, namelijk de Samsung Galaxy S1. Samsung wilde met de Galaxy S1 aan Apple laten zien wat Samsung in hun macht heeft. Dit resulteerde in een langdurige strijd die nog altijd gaande is. Inmiddels zijn we bij de Samsung Galaxy s6 en s6 edge uitgekomen, wederom weer 2 toestellen die zowel van buiten als van binnen een mooie uitstraling hebben. Vele zeggen dat de S6 DE smartphone camera van het jaar heeft.

Welke reparaties voert DoctorPhone het meeste uit op een Samsung Galaxy?

- Gebarsten scherm / display

- Accu snel leeg

- Hangt vast bij opstarten

- Laad niet meer goed op

- Waterschade

Uiteraard zijn wij in staat om bovenstaande reparaties vakkundig uit te voeren, wij werken uitsluitend met originele onderdelen afkomstig van Samsung. Dit om de garantie die u heeft door te laten lopen, maar ook zodat wij garantie op de reparatie kunnen bieden.

Indien u een Samsung heeft met een klacht die hierboven niet omschreven staat, doordat ze minder vaak voorkomen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat het toestel werkt, zoals u ervan mag verwachten. Indien wij de reparatie zelf niet kunnen uitvoeren omdat wij niet de zekerheid kunnen bieden dat het toestel volledig functioneerd kan u Samsung smartphone of tablet uiteindelijk alsnog door Samsung gerepareert worden, wij dragen zorg voor dit volledige proces.

Let wel op dat u altijd goed u aankoop bewijs bewaard, dit is veelal een factuur of een pakbon. Op het garantie bewijs vind u oa het imei nummer van u telefoon. Dit is een nummer die identiek aan u toestel is zodat Samsung ziet dat de factuur bij het toestel hoort. Dit is voornamelijk bij twijfel gevallen ( oudere telefoons ) belangrijk om te bewaren voor een juiste garantie afhandeling.

Doordat wij uitsluitend originele onderdelen gebruiken durven we op de meeste reparatie niet 6 of 12 maanden garantie te geven, maar LEVENSLANG!

Staat u klacht hierboven niet vermeld dan adviseer ik u op onderstaande link te klikken. Wij repareren alle Samsung smartphones, of het nu om een Samsung Galaxy S2, S3, S4, S5, S6 of alles daarom heen gaat, wij voeren de reparaties vakkundig uit met nogmaals, levenslang garantie op fabrikage fouten!

 

Meld reparatie aan