Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Scherm reparatie Google Pixel 4XL

Ervaart u problemen met het scherm van de Google Pixel 4XL en wilt u deze snel en vakkundig laten vervangen voor een nieuw scherm? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor de Google Pixel 4XL scherm reparatie.

Google Pixel 4XL valschade reparatie

Is het scherm gebarsten van uw Google Pixel 4XL gebarsten nadat u deze op de grond heeft laten vallen of geeft uw telefoon geen beeld meer weer? Doordat het scherm van de Google Pixel 4XL voornamelijk uit glas bestaat is de kans groot dat deze barst wanneer u de telefoon laat vallen.

Google Pixel 4XL drukschade reparatie

Drukschade kan voor dezelfde klachten zorgen zoals we bij valschade zien, echter ontstaat het op een andere manier. Zo kan het zijn dat u uw telefoon in de broekzak heeft, een stuk gaat fietsen, afstapt, de telefoon erbij pakt en ziet dat deze geen beeld meer geeft ( beeld blijft zwart ). Op dat moment is tijdens het fietsen veel druk op uw telefoon gekomen.

Kosten Google Pixel 4XL scherm reparatie

De actuele reparatieprijs voor het vervangen van het Google Pixel 4XL scherm vind u terug op de Google Pixel 4XL reparatiepagina. De directe link hiernaartoe staat hieronder vermeld.

Reparatieduur Google Pixel 4XL scherm vervangen

De reparatie duurt circa 60 minuten, het kan tot een uur duren indien u spontaan langskomt. Toch ondanks de korte reparatietijd adviseert DoctorPhone om online of telefonisch een afspraak in te plannen, dit om ervoor te zorgen dat de benodigde onderdelen op voorraad zijn.

Klik op onderstaande link om de Google Pixel 4XL scherm reparatie aan te melden

Scherm reparatie Google Pixel 4XL