Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia reparatie in Lichtenvoorde

Voor alle Sony Xperia Z of X reparaties bent u bij DoctorPhone Lichtenvoorde aan het juiste adres. Snelle service, vakkundige reparaties en op veel voorkomende Sony Xperia reparaties krijgt u levenslang garantie.

Sony Xperia scherm reparatie

De scherm reparatie is de meest voorkomende reparatie die DoctorPhone aan de Sony Xperia Z uitvoert. Alle Sony telefoons vanaf de Sony Xperia Z1 hebben een scherm die uit een complete module bestaat. Zo’n scherm module bestaat uit zowel het touchscreen(glas) als het LCD. Heeft u de nieuwste Sony Xperia Z5 (compact) met een gebarsten scherm? DoctorPhone voert vakkundig en snel de Sony Xperia Z5 scherm reparatie uit en geeft daar bovendien levenslang garantie op.

Sony Xperia camera reparatie

De camera is tegenwoordig 1 van de meest gebruikte functies van een smartphone, een smartphone zonder camera is ondenkbaar. Het kan voorkomen indien u een Sony Xperia Z4 heeft en deze op de achterkant valt dat de camera lens gebarsten is. DoctorPhone kan op dat moment kijken of het puur het glaasje in de achterkant van de Sony betreft, op dat moment zal de camera hoogstwaarschijnlijk nog volledig intact zijn en hoeft alleen de achterkant vervangen te worden. Echter kan het ook zijn dat u bijvoorbeeld een Sony Xperia Z3 heeft waarbij de camera spontaan stopt met werken. De kans is groot dat op dat moment DoctorPhone een Sony Xperia Z3 camera reparatie dient uit te voeren. Hierbij wordt de camera voor een nieuw en origineel exemplaar vervangen en u krijgt daar vervolgens levenslang garantie op.

Sony Xperia speaker reparatie

Een speaker van een telefoon kan slijten, dit gaat voornamelijk het snelst wanneer de speaker vaak en volledig benut wordt. Langere tijd de speaker hard aan zetten kan ervoor zorgen dat deze defect gaat, uiteraard kan de Sony Xperia Z speaker ook defect gaan bij normaal gebruik. Heeft bijvoorbeeld een Sony Xperia Z2 waar gaan geluid uitkomt via de luidspreker of hoort u de tegenpartij niet tijdens het bellen? DoctorPhone kan beide Sony Xperia Z speakers vervangen voor een nieuw en origineel exemplaar. Vervolgens geven wij u levenslang garantie op de Sony speaker reparatie.

Sony Xperia laadconnector reparatie

Werkt de dock / oplaadconnector van uw Sony Xperia Z niet meer? Bij foutief en veel gebruik kan de laadconnector slijten, zo voert DoctorPhone regelmatig een Sony Xperia Z2 laadconnector reparatie uit. Wanneer de USB kabel (stekker) te hard of verkeerd om in de USB connector gestoken wordt van de Sony Xperia Z kan het voorkomen dat de connector kapot gaat. Deze zal op dat moment vervangen moeten worden. DoctorPhone geeft 6 maanden garantie op het vervangen van de Sony Xperia Z laadconnector.

Klik op onderstaande link om naar de Sony Xperia reparatie pagina te gaan

Sony Xperia reparaties en prijzen