Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia X Performance reparaties en geruchten

De Xperia X Performance zal rond juni 2016 uitkomen en zal de beste smartphone dit jaar van Sony moeten zijn. Echter met een prijskaart van circa 700 euro ontstaat er een twijfel of de X Performance daadwerkelijk de beste telefoon moet zijn. Qua hardware is deze bijna identiek aan de Xperia X die meer dan 100 euro minder kost, het grootste verschil zit in de snelheid van de processor. DoctorPhone bereidt zich uiteraard voor op de eerste Sony Xperia X Performance reparaties. Hieronder leest u een aantal X Performance reparaties waar DoctorPhone Arnhem levenslang garantie op zal geven.

Sony Xperia X Performance scherm reparatie

Is het scherm van uw Sony Xperia X Performance gebarsten en wilt u dat deze zo snel mogelijk vervangen wordt? Dan bent u bij DoctorPhone aan het juiste adres! DoctorPhone vervangt namelijk het Sony Xperia X Performance scherm binnen 1 uur en geeft u daarnaast levenslang garantie op het nieuwe en originele Sony Xperia X Performance scherm die wij plaatsen. Het scherm van de Sony Xperia X Performance bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk het glas (touchscreen), het LCD (beeldweergave) en het frame die deze onderdelen met elkaar bevestigt. DoctorPhone vervangt altijd complete en originele schermen. Ondanks dat voorgaande informatie al bekend is weten wij helaas nog niet wat de scherm reparatie prijs zal zijn. DoctorPhone verwacht dat het rond de 250 euro zal kosten om de Xperia X Performance scherm te vervangen.

Sony Xperia X Performance speaker reparatie

Kraken één of meerdere speakers van uw Xperia X Performance? De kans is groot dat deze defect zijn, zo zal de speaker kraken of helemaal geen geluid meer vertonen wanneer de Sony Xperia X Performance speaker kapot is. De Sony Xperia X Performance heeft 2 verschillende speakers met verschillende doeleinden. Er is sprake van een hoor speaker die u gebruikt tijdens het bellen ( de speaker die u tegen uw oor aanhoudt ) en de luidspreker die gebruikt wordt om bijvoorbeeld geluid / muziek af te spelen of handsfree te bellen. DoctorPhone zal voor beide speakers uitsluitend originele speakers gebruiken.

Sony Xperia X Performance camera reparatie

Werken 1 of meerdere camera’s van uw Sony Xperia X Performance niet meer? Ziet u bijvoorbeeld vlekken in het beeld tijdens het maken van een foto’s of is simpelweg de lens gebarsten na een val? DoctorPhone kan beide camera’s vervangen, zowel de voor (selfie) als achter (grote) camera vervangen. De camera’s van de Sony Xperia X Performance zullen gelijk zijn als de goedkopere versie de Sony Xperia X, achterop is een 23MP camera te vinden en voorop een 13MP camera.

Zoals aangegeven geeft DoctorPhone op bovenstaande 3 reparaties levenslang garantie op het vervangen onderdeel. De garantie is uitsluitend van toepassing op fabrieksfouten en/of montage fouten. Indien er schade door val- druk of waterschade toegebracht wordt aan het vervangen onderdeel zal de garantie komen te vervallen.

Klik op onderstaande link om de Sony Xperia X Performance reparatie aan te melden

Sony Xperia X Performance reparaties en prijzen (de link wordt toegevoegd zodra de Sony Xperia X Performance reparatie pagina klaar is voor gebruik en de telefoon verkrijgbaar is)