Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia Z3 reparatie in Arnhem

Heeft uw Sony Xperia Z3 beschadigingen die u zo snel mogelijk verholpen wilt hebben en daar vervolgens levenslang garantie op krijgt? Bij DoctorPhone is dit allemaal mogelijk, op onderstaande reparaties geven wij een 1 uur service en vervolgens krijgt u op deze Sony Xperia Z3 reparaties levenslang garantie.

Sony Xperia Z3 scherm reparatie

Zitten er barsten in het glas van uw Sony Xperia Z3 scherm of geeft het Sony Xperia Z3 scherm geen beeld meer? DoctorPhone vervangt altijd het complete scherm, dat wilt zeggen dat zowel de glasplaat (touchscreen) als het beeldscherm (LCD) en het bijbehorende frame vervangen wordt. Bij de scherm reparatie zal ook ten alle tijden originele onderdelen gebruikt worden.

Sony Xperia Z3 camera reparatie

Vertoont de camera van uw Sony Xperia Z3 problemen? Er zijn verschillende klachten te bedenken over een defecte Sony Xperia Z3 camera. Zo kan het zijn dat de lens gebarsten is, de camera app foutmeldingen geeft of dat u bijvoorbeeld vlekken in het beeld ziet tijdens het maken van een foto / video. De Sony Xperia Z3 heeft 2 camera’s, 1 voor (selfie) camera en 1 achter (grote) camera die los van elkaar vervangen kunnen worden.

Sony Xperia Z3 achterkant reparatie

Ook de achterkant van uw Sony Xperia Z3 kan kapot gaan doordat deze van glas gemaakt is. Bij barsten in de achterkant kan DoctorPhone ervoor zorgen dat deze voor een nieuwe en originele achterkant vervangen word. De achterkant zal er als na deze reparatie als nieuw uitzien.

Zoals eerder aangegeven geeft DoctorPhone levenslang garantie op bovenstaande Sony Xperia Z3 reparaties. Deze garantie is van toepassing op fabrieksfouten en montage fouten, schade zoals nieuwe barsten zal de garantie doen vervallen.

Klik op onderstaande link om de Sony Xperia Z3 reparatie aan te melden

Sony Xperia Z3 reparaties en prijzen