Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Sony Xperia Z5 reparatie in Arnhem

Ervaart u problemen met uw Sony Xperia Z5? DoctorPhone kan vrijwel alle reparaties voor u uitvoeren, op sommige reparaties geeft DoctorPhone zelfs levenslang garantie. Lees hieronder verder over alle Sony Xperia Z5 reparaties waar DoctorPhone levenslang garantie op geeft.

Sony Xperia Z5 scherm reparatie

Is het scherm van uw Sony Xperia Z5 stuk? Is het glas aan de voorkant gebarsten of werkt het beeldscherm (LCD) niet meer? DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van originele scherm voor de Sony Xperia Z5 reparatie, het originele scherm bestaat uit een complete module. Zo’n complete module bestaat uit de volgende 3 onderdelen: glasplaat (touchscreen), beeldscherm (LCD) en het frame die al deze onderdelen bevestigt. DoctorPhone vervangt het complete Sony Xperia Z5 scherm binnen 60 minuten.

Sony Xperia Z5 achterkant reparatie

Wanneer uw Sony Xperia Z5 valt is de kans aanwezig dat de achterkant, die van glas is, stuk gaat. DoctorPhone vervangt deze voor een nieuwe en origineel van Sony. DoctorPhone heeft ongeveer 30 minuten de tijd nodig om de achterkant van uw Sony Xperia Z5 er als nieuw uit te laten zien.

Sony Xperia Z5 camera reparatie

Werkt de voor en/of achter camera niet meer van uw Sony Xperia Z5? Is het glaasje gebarsten of vertoont de Sony Xperia Z5 camera andere problemen? DoctorPhone vervangt binnen 1 uur de camera. Bij de Z5 camera reparatie wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele camera’s. Op de reparatiepagina is er de keuze uit de voor en achter camera. De voor camera wordt ook wel de ‘’selfie’’ camera genoemd, de achter camera wordt veelal de ‘’grote’’ camera genoemd.

Zoals aangegeven geeft DoctorPhone levenslang garantie op bovengenoemde Sony Xperia Z5 reparaties. De garantie is levenslang van toepassing op fabrieksfouten, schade die opnieuw ontstaat dankzij de gebruiker zoals bijvoorbeeld val- en drukschade of waterschade zal de garantie doen vervangen. DoctorPhone geeft als tip om na de reparatie direct een folie van glas te laten plaatsen, deze zorgt er in de meeste gevallen voor indien uw telefoon valt, dat het scherm en/of achterkant heel blijft. DoctorPhone geeft u 50% korting op deze glazen folie indien u bij ons de reparatie laat uitvoeren.

Klik op onderstaande link om de Sony Xperia Z5 reparatie aan te melden

Sony Xperia Z5 reparaties en prijzen