Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Xiaomi Mi 11 reparatie

Werkt er iets niet goed aan uw Xiaomi Mi 11 en wilt u dit snel en vakkundig laten repareren? Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor alle Xiaomi Mi 11 reparaties.

1. Scherm reparatie Xiaomi Mi 11

Het vervangen van het scherm is de meest voorkomende reparatie die DoctorPhone uitvoert bij de Xiaomi Mi 11. Dit komt mede doordat het scherm het meest kwetsbare onderdeel is van de Xiaomi Mi 11. DoctorPhone heeft circa 30 tot 60 minuten de tijd nodig om het scherm te vervangen. Uiteraard krijgt u ook garantie op deze reparatie.

2. Accu vervangen Xiaomi Mi 11

Gaat de accu van uw Xiaomi Mi 11 snel leeg of valt uw smartphone spontaan uit? Verschillende klachten kunnen optreden indien de accu niet meer naar behoren functioneert. DoctorPhone vervangt binnen 30 minuten de accu van uw Xiaomi Mi 11 en geeft daar 3 maanden garantie op.

3. Oplaadconnector vervangen Xiaomi Mi 11

Werkt het opladen dmv de bijgeleverde oplader niet meer en heeft u al een andere oplader geprobeert? De kans is groot dat de USB-C connector vervangen dient te worden. Om uit te sluiten dat de accu niet defect is kunt u ook een draadloos oplaadstation proberen, indien u deze niet heeft kunt u kosteloos bij DoctorPhone gebruikt maken van een draadloze oplader om de accu uit te sluiten. DoctorPhone geeft 3 maanden garantie op de USB-C reparatie.

Uiteraard bent u bij DoctorPhone ook aan het adres voor nog veel meer reparaties zoals het vervangen van de volledige buitenkant of bijvoorbeeld de camera.

4. Waterschade reiniging Xiaomi Mi 11

Ondanks dat de Xiaomi Mi 11 waterdicht zou moeten zijn kan het in de praktijk toch voorkomen dat er vocht in uw Xiaomi Mi 11 terecht komt. Zo mag de Xiaomi Mi 11 bijvoorbeeld niet in zeewater terecht komen, het zout kan een negatief effect hebben op de onderdelen binnen uw Xiaomi Mi 11. DoctorPhone staat voor u klaar om vakkundig de Xiaomi Mi 11 waterschade reparatie uit te voeren.

Klik op onderstaande link om direct naar de Xiaomi Mi 11 reparatiepagina te gaan

Xiaomi Mi 11 reparaties

 

In Nederland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Arnhem, Bovenkarspel, Deventer, Heerlen, Hoogeveen, Maastricht en Oldenzaal

In België vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Lommel

In Duitsland vind u DoctorPhone in de volgende plaatsen

Düsseldorf, Germersheim, Kleve