Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Nieuws

Camera vervangen OnePlus X | camera reparatie

Werkt de OnePlus X camera niet naar behoren of misschien zelfs helemaal niet meer? Er is altijd een kans aanwezig dat de OnePlus X camera defect gaat, indien dat zo is bent u bij DoctorPhone Arnhem aan het juiste adres voor de OnePlus X camera reparatie. DoctorPhone gebruikt uitsluitend originele OnePlus X camera’s bij het vervangen.

06-06-2016 00:00 Lees meer

OnePlus X reparatie in Arnhem

Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor elke OnePlus X reparatie. Op alle OnePlus X reparaties die u hieronder ziet geeft DoctorPhone levenslang garantie op fabrieksfouten.

06-06-2016 00:00 Lees meer

Batterij vervangen Apple iPhone 4s | accu vervangen

Ervaart u accu problemen bij de iPhone 4s? Mede doordat de iPhone 4s inmiddels al een aantal jaar op de markt is ziet DoctorPhone steeds meer dat klanten graag een nieuwe accu willen. Bij DoctorPhone bent u aan het juiste adres voor een snelle en vakkundige iPhone 4s accu reparatie.

06-06-2016 00:00 Lees meer

Batterij vervangen HTC One M7 | accu reparatie

Werkt de HTC One M7 accu niet meer optimaal en wilt u dat deze vervangen wordt voor een nieuw en origineel exemplaar? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor de HTC One M7 accu reparatie.

05-06-2016 00:00 Lees meer

Batterij vervangen Samsung Galaxy S6 | accu reparatie

Gaat de accu van uw Samsung Galaxy S6 snel leeg en wilt u dat deze snel en vakkundig vervangen wordt zonder dat de garantie van uw telefoon vervalt? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor deze Galaxy S6 accu reparatie.

05-06-2016 00:00 Lees meer

Batterij vervangen HTC One X | accu reparatie

Werkt de accu van uw HTC One X niet meer optimaal? Gaat de accu veel sneller leeg vergeleken methet begin of valt uw HTC One X spontaan uit? Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres om de HTC One X accu te laten vervangen.

03-06-2016 00:00 Lees meer