Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

OnePlus X reparatie in Arnhem

Bij DoctorPhone Arnhem bent u aan het juiste adres voor elke OnePlus X reparatie. Op alle OnePlus X reparaties die u hieronder ziet geeft DoctorPhone levenslang garantie op fabrieksfouten.

OnePlus X camera reparatie

Werkt de camera nog maar slecht of misschien zelfs helemaal niet meer? Wanneer de camera van uw OnePlus X defect is kan dit resulteren in verschillende klachten. Zo kan het zijn dat de camera app niet meer opent en crasht of dat de foto / video kwaliteit achteruit gegaan is. DoctorPhone kan beide camera’s  vervangen binnen 1 uur, de 2 camera’s kunnen los van elkaar vervangen worden.

OnePlus X scherm reparatie

Het scherm van de OnePlus X bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: het touchscreen (glasplaat) het lcd (beeldscherm) en het frame die deze onderdelen met elkaar bevestigd. DoctorPhone gebruikt ten alle tijden originele en complete scherm modules. Is het scherm defect van uw OnePlus X en wilt u deze zo snel mogelijk vervangen hebben? Dat kan! DoctorPhone vervangt binnen 1 uur het scherm van de OnePlus X.

OnePlus X speaker reparatie

Kraken 1 of meerdere speakers van uw OnePlus X of hoort u misschien helemaal niks meer via een speaker? De OnePlus X heeft 2 speakers die beiden hun eigen doel hebben. Zo zorgt 1 speaker ervoor dat u de tegenpartij kunt verstaan tijdens het bellen en de ander zorgt voor het geluid wanneer u gebeld wordt. De speaker die u tegen uw oor aanhoudt wordt ook wel de hoor-speaker genoemd, de speaker waar de media (beltonen, film-geluid en etc) voor gebruikt wordt is de luidspreker.

Klik op onderstaande link om de OnePlus X reparatie aan te melden

OnePlus X reparatiepagina