Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

Oppo smartphone reparatie in Arnhem, Nijmegen en Venray

De meesten mensen die de naam OPPO horen denken: Wat is OPPO? Hier kan ik kort maar krachtig over zijn: de OPPO toestellen zijn smartphones met redelijke high-end hardware voor relatief weinig geld. De reden waarom ze nog onbekend zijn is dat ze veelal alleen verkrijgbaar zijn via import vanuit het buitenland. Even de MediaMarkt inlopen en je zult (helaas) geen OPPO tegenkomen. Het meest recente model de Oppo Find 9 (de opvolger van de oppo find 7) gaat met ’s werelds grootste smartphone fabrikanten de strijd aan. Dit zagen we al terug toen Oppo met de find 5 kwam.

Buiten het moeilijk verkrijgen van dit toestel zie je de gadget ‘’freaks’’ met merken als OPPO lopen, je krijgt volgens oa de media veel waar voor je geld. Ondanks dat OPPO vrijwel niet verkrijgbaar is zonder het te importeren is DoctorPhone er natuurlijk niet vies van! Zo hebben we al een aantal OPPO telefoons (oppo 5 en oppo 7) binnen zien komen, ondanks dat een nieuw merk altijd weer een uitdaging is nemen wij deze toestellen van harte aan! Doordat het ter reparatie aanbieden van een OPPO iets meer moeite en geduld vereist komen OPPO gebruikers graag naar DoctorPhone voor een snelle afhandeling van de reparatie.

Doordat het een relatief onbekend merk is waarvan er nog niet veel in omloop zijn, zijn er ook weinig grote problemen bekend.

Toch hebben wij een aantal reparaties uitgevoerd, die we veelal bij alle andere merken ook tegenkomen, waaronder:

- Accu / toestel wordt warm of loopt zeer snel leeg sinds dag één.

- Touchscreen stopt regelmatig met reageren waardoor het toestel opnieuw opgestart dient te worden.

- display / scherm reparatie

- Waterschade herstel / reparatie

De voornaamste reparaties die wij momenteel uitvoeren op de OPPO zijn scherm reparaties, buiten de oppo display reparatie en waterschade reparatie hebben wij nog geen andere reparaties uit hoeven te voeren.

Doordat de firmware (android) redelijk kaal aangekleed is wat door vele als een pluspunt gezien wordt merken we dat het toestel weinig kampt met software problemen. Echter, komt dit toch voor, dan bent u ook voor deze problemen aan het juiste adres bij DoctorPhone. Er zullen vast en zeker ook andere problemen voorkomen bij OPPO telefoons, hiervoor kunt u natuurlijk ook terecht bij DoctorPhone.

Ook bij OPPO durft DoctorPhone levenslang garantie te geven op het vervangen onderdeel qua fabrieksfouten. Mocht bijvoorbeeld na 5 jaar het scherm problemen vertonen die niet door jou veroorzaakt zijn, dan vervangt DoctorPhone het geheel kosteloos (bewaar wel goed het garantie bewijs en ticket nummer, TIP: maak er een foto van!)

 

Meld OPPO reparatie aan