Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

100% gecertificeerd

DoctorPhone maakt gebruik van gecertificeerde monteurs, professioneel gereedschap en een ESD veilige werkruimte.

  • Wiha Premium Tools
  • Tessa Tape
  • ESD

Onze gecertificeerde monteurs helpen u graag

Onze reparateurs ondergaan de ESD trainingen en zijn ze in het bezit van een ESD certificaat als aantoonbaar bewijs van de kennis en kunde om ESD-veilig om te gaan met elektronica. Ook volgen ze diverse trainingen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen die plaats vinden op het gebied van toestellen. Zo zijn zij altijd in staat om zelfs de allernieuwste modellen goed te kunnen repareren.

ESD certificering betekent veiligheid voor zowel uw telefoon als ook onze werknemers

Elke DoctorPhone reparateur is in het bezit van een ESD-certificaat. ESD staat voor Electro Static Discharge en gaat over het veilig werken met elektronica. Dit gaat verder dan alleen reparateurs die gecertificeerd zijn om veilig te kunnen werken. Ook DoctorPhone als bedrijf is gecertificeerd om aan te tonen dat wij ESD serieus nemen. Zo zijn onze werkplekken veilig en voldoen ook onze vloeren aan de ESD veiligheidseisen. Zo is uw toestel in veilige handen bij DoctorPhone.

Professioneel gereedschap voor een professionele reparatieservice

DoctorPhone gebruikt professioneel gereedschap en heeft zelfs meegewerkt aan de ontwikkeling van een speciale toolkit voor de telecombranche in samenwerking met WiHa. WiHa zet zich al jaren in voor de ontwikkeling van premium professioneel gereedschap. DoctorPhone maakt uitsluitend gebruik van het WiHa gereedschap om uw reparaties zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Meld reparatie aan

.