Doctor Phone - Hoe werkt het?

Kies voor reparatie of verkopen

Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren. Ook kunt u uw toestel verkopen voor de beste deal!

Voer de gegevens van het toestel in

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Maak een keuze uit merk, model, reparatie of eventuele schade.

Brengen, Ophalen of Verzenden

Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone.

HTC Reparatie

Is de accu van je HTC One X stuk of is het glas beschadigd? Geen nood want bij DoctorPhone ben je aan het goede adres. DoctorPhone is gevestigd in Arnhem en Nijmegen en biedt eerste hulp bij reparaties aan mobiele telefoons. Dus moet jouw HTC One X snel en voordelig gerepareerd worden? Neem contact op met DoctorPhone. Meer weten over de reparatie van jouw HTC One X? Lees hier verder.

Snelle reparatie van jouw HTC One X
Via de website van DoctorPhone kan je snel, vakkundig en betaalbaar jouw HTC One X laten repareren. Loop de stappen door op de website en stuur je mobiele telefoon op naar DoctorPhone. Wil je jouw mobiele telefoon liever niet opsturen, dan is het ook mogelijk om voor reparatie langs te komen in de winkel. Daarnaast kan DoctorPhone bij je langs komen voor reparatie, mits je binnen een straal van 10 kilometer van Arnhem woont.

Waarom je HTC One X ter reparatie opsturen naar DoctorPhone?

  • Werkt met vaste tarieven.
  • Heeft een snelle levering.
  • Beschikt over een haal- en breng service.
  • De winkels in Arnhem en Nijmegen zijn makkelijk bereikbaar.

Neem contact op voor meer informatie
Moet jouw HTC One X snel en vakkundig gerepareerd worden? Stuur je mobiele telefoon op naar DoctorPhone of kom langs in de winkel. DoctorPhone is de eerste hulp bij reparaties. Heb je vragen of wens je meer informatie over de reparatie van een HTC One X? Neem contact op via het online contactformulier.

Meld reparatie aan

.